Hjemmeskærmen viser "Jeg er hjemme" som favoritscene og en række favorittilbehør.

Tilbehør til dit hjem

Hjem er en sikker måde at styre og automatisere HomeKit-kompatibelt tilbehør på, f.eks. lys, låse, termostater, persienner, intelligente stik og meget mere. Med Hjem kan du styre alt tilbehør, der “Fungerer med Apple HomeKit”.

Sådan styrer du tilbehør

Stuens Værelse viser scenen "Jeg er hjemme", der omfatter stuens termostat, stuens persienner og stuens belysningstilbehør.

Opret en scene

Du kan styre tilbehør individuelt eller bruge scener til at styre flere typer tilbehør med én kommando. Du kan f.eks. oprette en scene kaldet "Jeg er hjemme", der hæver termostatens temperatur, justerer persiennerne i stuen og tænder lyset i stuen.

Sådan opretter og bruger du scener

For at gennemse Brugerhåndbogen til Hjem skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.