Stop deling af din lokalitet i Find på Mac
Hvis du ikke længere vil dele din lokalitet med nogen, kan du til enhver tid stoppe deling i appen Find på din Mac. Når du stopper deling, kan din kontakt ikke længere se dig i Find, og alle notifikationer om lokalitet, som vedkommende har oprettet om dig, slås fra.
Vigtigt: Hvis din personlige sikkerhed er i fare, kan du hurtigt stoppe deling af oplysninger med Sikkerhedskontrol.
Stop deling af din lokalitet med en kontakt, eller sæt delingen på pause
Gå til appen Find
på din Mac.
Klik på Personer, vælg et navn, og klik derefter på
.
Gør et af følgende:
Stop deling af lokalitet: Klik på Stop deling af min lokalitet i sektionen Indstillinger.
Sæt deling af lokalitet midlertidigt på pause: Klik på Skjul lokalitet i sektionen Min lokalitet.
Hold op med at dele din lokalitet med en person i din familiedelingsgruppe
Stop deling af din lokalitet med alle
Gå til appen Find
på din Mac.
Klik på Mig, og slå Del min lokalitet fra i sektionen Min lokalitet.
Stop med at modtage nye anmodninger om deling af lokalitet
Gå til appen Find
på din Mac.
Klik på Mig, og slå Tillad venneanmodninger fra i sektionen Notifikationer.
Hvis du slår Tillad venneanmodninger fra, modtager du kun anmodninger om lokalitetsdeling fra de personer, som deler deres lokalitet med dig.