Apple-konto

Du bruger din Apple-konto til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.fl.

• Du kan logge ind på din Apple-konto ved at bruge en e-mailadresse eller et telefonnummer, der er registreret i din konto, og din adgangskode. Se Apple-supportartiklen Brug dit mobilnummer som dit Apple-id.

• Log ind på den samme Apple-konto på alle Apple-tjenester på enhver enhed. På den måde bliver de emner, som du køber eller henter på en enhed, også tilgængelige på dine andre enheder. Dine køb er knyttet til din Apple-konto og kan ikke overføres til en anden Apple-konto.

• Det er bedst at have din egen Apple-konto og ikke dele den. Hvis du er medlem af en familiegruppe, kan du bruge Familiedeling til at dele køb mellem familiemedlemmer – uden at skulle dele en Apple-konto.

Du kan læse mere om Apple-konto på webstedet med support til Apple-konto. Du opretter en ved at gå til webstedet om Apple-konto.