Brugerhåndbog til FaceTime

til macOS Mojave

FaceTime-vinduet under et gruppeopkald.

Sørg for, at alle kan deltage i samtalen

Uanset om du er hjemme eller ude at rejse, kan du bruge FaceTime til at tale med en enkelt person eller en hel gruppe.

Sådan foretager du videoopkald

Der vises en meddelelse i det øverste højre hjørne på skærmen på din Mac, og den viser, at der er et telefonopkald i gang med din iPhone.

Foretag opkald fra Mac

Hvis du har en iPhone, kan du også foretage opkald direkte fra din Mac ved hjælp af en række programmer som Safari eller Kalender.

Sådan foretager og modtager du telefonopkald på din Mac

FaceTime-vinduet viser to personer i et opkald. Personen som foretog opkaldet ses i billede i billede-vinduet øverst til højre. Nederst til højre ses knappen Live Photo, som begge personer i opkaldet kan klikke på for at tage et Live Photo af øjeblikket.

Arkiver et særligt øjeblik

Under et videoopkald kan du tage et Live Photo af den person, du taler med.

Sådan tager du et Live Photo

For at gennemse Brugerhåndbogen til FaceTime skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Besøg webstedet FaceTime-support, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.