Brug FaceTime på din Mac

Læs mere om, hvordan du bruger FaceTime til at foretage videoopkald eller samtaler fra din Mac.

FaceTime-appen på en Mac

FaceTime-appsymbolet

Hvis du vil bruge FaceTime på din Mac, skal du gøre følgende:

• Opret forbindelse til internettet.
  • Log på FaceTime med dit Apple-id.
  • Sørg for, at du har en indbygget eller tilsluttet mikrofon til FaceTime-lydopkald og et indbygget eller tilsluttet kamera til FaceTime-videoopkald.

Slå FaceTime til

1. Åbn appen FaceTime.
  2. Log på med dit Apple-id.

Hvis du ikke vil modtage FaceTime-opkald på din Mac, skal du vælge FaceTime > Slå FaceTime fra.

skillelinje

Foretag et opkald via FaceTime

1. Åbn appen FaceTime.
  2. Indtast navnet, telefonnummeret eller e-mailadressen på den person, som du vil ringe til, i søgefeltet.        Søgning efter kontakter i FaceTime-app
  3. Foretag et opkald:
    • Hvis du vil foretage et FaceTime-videoopkald, skal du klikke på FaceTime-videoknappen.
    • Hvis du vil foretage et FaceTime-lydopkald, skal du klikke på FaceTime-lydknappen.
    • Brug Siri. Klik på Siri-knappen i øverste højre hjørne på menulinjen, og sig noget i stil med "FaceTime Lisa" eller "FaceTime lyd Lisa".

skillelinje

Indgående FaceTime-opkald

Besvar eller afvis et FaceTime-opkald

Når nogen ringer til dig via FaceTime, vises der en meddelelse i øverste højre hjørne af din skærm.

Når du modtager et FaceTime-opkald:

• Klik på Acceptér eller Afvis. Hvis du klikker på pil ned-knappen ved siden af Afvis, kan du sende en iMessage eller indstille en påmindelse om at ringe tilbage senere.
  • Brug Touch Bar til at acceptere eller afvise et opkald.

skillelinje

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.