Brug af FaceTime på din Mac

Læs mere om, hvordan du bruger FaceTime til at foretage videoopkald eller samtaler med en eller flere personer fra din Mac.

5 personer i en FaceTime-gruppesamtale på en Mac

symbol for appen FaceTime

Hvis du vil bruge FaceTime1 til tale- eller videoopkald, skal du bruge en internetforbindelse og en indbygget eller tilsluttet mikrofon eller et indbygget eller tilsluttet kamera. Derefter skal du blot åbne appen FaceTime og logge ind med dit Apple-id

Et FaceTime-opkald med én person

Sådan foretager du FaceTime-opkald

Åbn appen FaceTime, og indtast e-mailadressen eller telefonnummeret på den person, du vil ringe til, i søgefeltet. Hvis personen allerede er blandt dine kontakter, kan du bare indtaste vedkommendes navn.

• Hvis du vil foretage et FaceTime-lydopkald, skal du klikke på knappen for FaceTime-lyd Lyd.
  • Hvis du vil foretage et FaceTime-videoopkald, skal du klikke på knappen for FaceTime-video Video.

Du kan også klikke på knappen Siri i menulinjen i menulinjen og f.eks. sige følgende til Siri "FaceTime lyd Lisa" eller "FaceTime John".

skillelinje

Modtagelse af en meddelelse om individuel FaceTime-opkaldsanmodning

Sådan besvarer eller afviser du et FaceTime-opkald

Når nogen ringer til dig via FaceTime, vises der en meddelelse i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på Accepter eller Afvis, eller brug Touch Bar til at acceptere eller afvise.

• Hvis du klikker på knappen pil ned ved siden af Accepter, kan du vælge at acceptere som FaceTime-lyd i stedet for FaceTime-video.
  • Hvis du klikker på knappen pil ned ved siden af Afvis, kan du vælge af sende en besked eller indstille en påmindelse om at ringe tilbage senere.

Hvis du ikke vil modtage FaceTime-opkald på din Mac længere, skal du åbne FaceTime og derefter vælge FaceTime > Slå FaceTime fra i menulinjen.

skillelinje

Sådan bruger du FaceTime-gruppe

Med macOS Mojave 10.14.1 kan du bruge FaceTime-gruppe til at tale med op til 32 personer.2 Flisen for den person, der taler, bliver automatisk større.

Tilføjelse af personer til en ny FaceTime-gruppesamtale

Sådan foretager du en FaceTime-gruppesamtale

1. Åbn appen FaceTime.
  2. Indtast navnene på dine kontakter, e-mailadresser eller telefonnumre.
  3. Klik på knappen for FaceTime-lyd eller knappen for FaceTime-video for at starte FaceTime-opkaldet.

Hvis du vil foretage en FaceTime-gruppesamtale fra en gruppe blandt seneste, skal du klikke på det nye symbol for FaceTime-videoopkald og derefter klikke på symbolet for FaceTime for at starte opkaldet.

Du kan også foretage en FaceTime-gruppesamtale fra Beskeder. Du skal blot gå til en samtale, klikke på Detaljer og derefter klikke på knappen til FaceTime-videoopkald eller knappen til FaceTime-lydopkald.

Modtagelse af en meddelelse fra en FaceTime-gruppe

Sådan besvarer eller afviser du en FaceTime-gruppesamtale

Hvis du vil deltage i en FaceTime-gruppesamtale, som en anden har startet, kan du gøre dette på flere måder:

• Klik på meddelelsen fra Meddelelsescenter eller låseskærmen, og klik derefter på symbolet for FaceTime
  • Hvis du vil deltage i en FaceTime-gruppesamtale fra Beskeder, skal du klikke på Deltag i gruppesamtalen i Beskeder.
  • Hvis du vil deltage i et opkald fra appen FaceTime, skal du klikke på symbolet for FaceTime ved siden af det aktive opkald og derefter klikke på symbolet for FaceTime for at deltage i opkaldet.

Sådan føjer du en person til en FaceTime-gruppesamtale

1. Klik på knappen for oversigt for at se oversigten.
  2. Klik på knappen for tilføjelse af en person for at tilføje en person.
  3. Indtast kontaktpersonens navn, e-mailadresse eller telefonnummer, og klik derefter på Tilføj.

skillelinje

Sådan ændrer du dine indstillinger under et opkald

Hold markøren over FaceTime-vinduet under et opkald for at se betjeningselementer på skærmen.

knappen for oversigt

Klik for at skjule og vise oversigten. Derfra kan du tilføje knappen for tilføjelse af en person flere personer, se, hvem der er i opkaldet, og sende beskeder knappen for besked til alle i opkaldet.

knappen for slå mikrofonlyd fra

Klik for at slå mikrofonlyd til og fra.

knappen for at slå videolyd fra

Klik for at slå videolyd til og fra.

knappen for fuld skærm

Klik for at tage FaceTime-opkaldet i fuld skærm.

knappen for afslut opkald

Klik for at afslutte FaceTime-opkaldet.

Læs mere

1. FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

2. FaceTime viser op til 4 eller 9 fliser med livevideo på samme tid, afhængig af din Mac-model. De mest aktive 4 eller 9 talere vises med videofliser, mens andre deltagere vises som udråbstegn.