Hjælp til Kontakter

Velkommen til Kontakter

Opbevar alle dine kontaktoplysninger på et sted, så du har nem adgang til dem.

Vindue i Kontakter som viser indholdsoversigten med grupper som Bogklub eller Cykelgruppe, og knappen til tilføjelse af en ny kontakt eller gruppe nederst på et kontaktkort.
Vinduet Kontakter, hvor du føjer internetkonti til programmet Kontakter.

Indsaml kontakter fra alle dine konti

Hvis du opbevarer kontakter i andre internetkonti – f.eks. iCloud, Google, Facebook, LinkedIn eller Yahoo! – kan du få adgang til dem alle i Kontakter. Du tilføjer kontakter fra en internetkonto ved at vælge Kontakter > Tilføj konto, vælge kontotypen og derefter klikke på Fortsæt.

Vinduet til tilføjelse af en smart gruppe med en gruppe, som hedder “Bogklub”, der indeholder kontakter med ordet “bog” i feltet Note på deres kort.

Opret grupper automatisk

Opret en smart gruppe ved at identificere noget, som nogle af dine kontakter har tilfælles. Du kan f.eks. oprette en smart gruppe, der hedder “Bogklub”, og som indeholder alle kontakter, der har ordet “bog” i feltet Note på deres kort. Vælg Arkiv > Ny smart gruppe for at komme i gang.

Vinduet Kontakter med knappen Kort ud for adressen.

Vis det på et kort

Se et kort, der viser lokaliteten på en kontakts adresse. Flyt markøren over en postadresse, og klik derefter på knappen Kort , der vises nær den højre kant af vinduet. Lokaliteten åbnes i programmet Kort.

Få flere oplysninger om, hvordan du indsamler kontakter, opretter grupper automatisk og viser et kort med din Mac.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.