Hjælp til Konsol

Velkommen til Konsol

Se logbeskeder og rapporter for at få diagnostiske oplysninger om din Mac og tilsluttede enheder.

Konsolvinduet med enheder til venstre og logbeskeder til højre.
Konsolvinduet viser en valgt logbesked og oplysninger i det nederste vindue.

Kontroller dit system

Konsol indsamler logbeskeder, der er fremstillet af din computer og tilsluttede enheder, og du kan bruge disse beskeder til at kontrollere computerens ydeevne og løse problemer. Vælg bare enheden til venstre og en logbesked til højre, og analyser derefter oplysningerne i det nederste vindue for at se, om der er problemer.

Viser arkivering af en søgning i Konsol efter definition af søgekriterier.

Find lige det, du har brug for

Skriv et søgeudtryk for at finde logbeskeder og aktiviteter, der passer til det, du har brug for. Klik derefter på Arkiver under søgefeltet for at arkivere din søgning, så du kan bruge den igen.

Konsolvinduet med en valgt brugerrapport.

Find årsagen og del

Ud over logbeskeder kan du også se rapporter over systemaktiviteter og dele disse rapporter med supportteknikere eller andre personer, der hjælper dig med at finde årsagen til et problem. Bare find rapporten, og klik derefter på knappen Del.

Få mere at vide om læsning af logbeskeder, søgning i logarkiver og aktiviteter og læsning af rapporter.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.