Konsolvinduet viser en valgt logbesked og oplysninger i det nederste vindue.

Kontroller dit system

Konsol indsamler logbeskeder, der er fremstillet af din computer og tilsluttede enheder, og du kan bruge disse beskeder til at kontrollere computerens ydeevne og løse problemer.

Sådan ser du logbeskeder

Viser, at en søgning i Konsol gemmes efter definition af søgekriterier.

Find lige det, du har brug for

Skriv et søgeudtryk for at finde logbeskeder og aktiviteter, der passer til det, du har brug for. Du kan endda gemme en søgning, så den kan bruges igen.

Sådan finder du logbeskeder

Konsolvinduet viser en valgt wifi.log-rapport og oplysninger nedenunder.

Find årsagen og del

Ud over logbeskeder kan du også se rapporter over systemaktiviteter og dele disse rapporter med supportteknikere eller andre personer, der hjælper dig med at finde årsagen til et problem.

Sådan deles rapporter

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Konsol ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.