Boot Camp-kontrolpanel, der viser vinduet til valg af startdisk, som også giver mulighed for at vælge at genstarte computeren  eller bruge computeren som ekstern harddisk.

Start din Mac fra macOS eller Windows

Indstil standardoperativsystemet til enten macOS eller Windows for at starte din Mac med det pågældende operativsystem, hver gang du tænder for den.

Sådan indstiller du standardoperativsystemet

Boot Camp-kontrolpanel, der viser panelet til indstillinger til pegefelt, hvor du kan vælge de bevægelser med en eller to fingre, som du ønsker at bruge, f.eks. Tryk for at klikke og stedet, hvor Sekundært klik skal udføres på pegefeltet.

Konfigurer din hardware

Brug Boot Camp-kontrolpanel i Windows til at konfigurere din mus, dit tastatur og pegefelt samt anden hardware.

Sådan kommer du i gang med Boot Camp-kontrolpanel

For at gennemse Brugerhåndbogen til Boot Camp-kontrolpanel skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Besøg webstedet Support til Boot Camp, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.