Hjælp til Boot Camp-assistent

Velkommen til Boot Camp-assistent

Installer Windows på din Mac.

Boot Camp åbent og klar til installering af Windows.
Installeringsvinduet i Boot Camp-assistant.

Brug Windows-programmer på din Mac

Findes dit yndlings-MMORPG kun til Windows? Har du alle dine økonomiske data i et økonomiprogram, der kun findes på Windows? Skal du teste websider med Internet Explorer? Intet problem – installer bare Windows på din Mac med Boot Camp.

Introduktionsvinduet i Boot Camp viser en knap, som du kan klikke på for at få hjæp og en anden, som du kan klikke på for at fortsætte med installeringen.

Problemfri installering

Du leverer Windows ISO – Boot Camp-assistent udfører alt arbejdet. Åbn bare Boot Camp-assistent, og følg instruktionerne på skærmen.