Konfigurer din Mac i Windows

Brug Boot Camp-kontrolpanel til at konfigurere din hardware og ændre indstillinger til Boot Camp, når du arbejder i Windows. Der er flere oplysninger i Hjælp til Boot Camp-kontrolpanel.

Gør et af følgende i Windows:

• Brug Boot Camp-kontrolpanel: Klik på pilen vis skjulte symboler i højre side af proceslinjen, klik på symbolet for Boot Camp , og vælg derefter Boot Camp-kontrolpanel. Hvis dialogen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

• Få flere oplysninger om Boot Camp-kontrolpanel: Klik på pilen vis skjulte symboler i højre side af proceslinjen, klik på symbolet for Boot Camp , og vælg derefter Hjælp til Boot Camp.