Hjælp til AirPort-værktøj

Velkommen til AirPort-værktøj

Indstil og administrer nemt dit trådløse netværk og dine AirPort-baser.

Den grafiske oversigt viser en AirPort Time Capsule, der har forbindelse til internettet.
Den grafiske oversigt viser to AirPort Express-baser og en AirPort Time Capsule, der har forbindelse til internettet.

Se en oversigt over dit netværk

AirPort-værktøj viser en grafisk oversigt over hele dit Wi-Fi-netværk, så du hurtigt kan se status for netværket og de enheder, der er sluttet til det. Du skal bare åbne AirPort-værktøj for at se den grafiske oversigt.

Vinduet Trådløs med afkrydsningsfeltet Slå gæstenetværk til.

Del dit netværk sikkert

Opret et gæstenetværk, så venner og gæster kan bruge dit Wi-Fi uden at bringe netværkets sikkerheds i fare. Du kommer i gang ved at vælge din base, klikke på Rediger, klikke på Trådløs og vælge Slå gæstenetværk til.

Indstillingerne til AirPort-værktøj viser afkrydsningsfelterne Søg efter opdateringer, når AirPort-værktøj starter og Søg efter opdateringer automatisk.

Opdater dine baser automatisk

Sørg for, at dit netværk afvikles uden problemer ved at få AirPort-værktøj til automatisk at søge efter softwareopdateringer. Vælg AirPort-værktøj > Indstillinger, og vælg en indstilling.

Den grafiske oversigt i AirPort-værktøj til iOS.

Administrer dit Wi-Fi-netværk fra din iOS-enhed

Med AirPort-værktøj til iOS kan du lige så let indstille og overvåge dit netværk fra din iPhone eller iPad som fra din Mac. Hent appen fra App Store på din iOS-enhed.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.