Apple-kundenummer

Apple-kundenummeret er det kontonummer (eller de kontonumre), som Apple har tildelt din organisation, og som bruges til at købe hardware eller software fra Apple. Det kræves for at bekræfte, om din organisation er berettiget til visse programmer. Hvis du ikke kender numrene, kan du kontakte din indkøbsrepræsentant, økonomiafdelingen eller Apple-kontoteamet. Dette nummer er ikke det samme som dit GSX-kontonummer.

Bemærk: Når du angiver dit Apple-kundenummer, skal du udelade eventuelle foranstillede nuller.