leverandør

Leverandøren er det firma, som du har købt de godkendte enheder af. Hvis du har købt enheden direkte fra Apple via en indkøbsordre, skal du indtaste dit Apple-kundenummer som din udbyder via valgmuligheden Apple (Direct). Hvis du har købt enheden fra en autoriseret Apple-forhandler eller mobiludbyder, skal du føje forhandleren til din konto som udbyder ved at indtaste forhandlerens forhandlernummer via valgmuligheden Forhandler. De enkelte leverandører skal kun føjes til din kontoprofil én gang.