Organisations-id

Et organisations-id er dit unikke id i Apple School Manager. Når du giver dit organisations-id til en deltagende autoriseret Apple-forhandler eller mobiludbyder (og føjer den pågældende forhandlers forhandlernummer til din kontoprofil), giver du forhandleren tilladelse til at sende oplysninger til Apple om de enheder, du har købt gennem forhandleren, så enhedernes serienummer vises i Apple School Manager. Organisations-id'et kan også bruges med appudviklere, så de kan distribuere tilpassede apps, der er specifikke for din organisation.