Hjælp til App Store

Velkommen til App Store

Hent programmer og spil til din Mac, og hold dine programmer og systemet opdateret.

Udvalgte programmer i App Store
Oversigten Udvalgte i App Store.

Find det perfekte program

Uanset hvad du er interesseret i – f.eks. at lære at programmere, lave sund mad eller spille spil – kan du finde et program i App Store, som kan bruges. Du finder et program ved at klikke på Udvalgte, Populære eller Kategorier, eller ved at skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Opdateringsmuligheder i indstillinger til App Store.

Overfør alle dine programmer til alle dine computere

Spar tid ved automatisk at overføre alle de programmer, du køber, til dine andre Mac-computere (hvor du er logget ind med det samme Apple-id). Vælg App Store > Indstillinger, og vælg derefter “Hent automatisk programmer købt på andre Mac-computere”.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.