Log ind med dit Apple-id

Du kan logge ind med dit Apple-id for at få adgang til Apple-tjenester som Apple Music, Podcasts, FaceTime, Apple Books m.fl. Log ind på en af følgende måder:

• På iPhone eller iPad: Log ind under indstillingen eller gå til Indstillinger , tryk på Log ind, og skriv derefter dit Apple-id og adgangskoden. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

• På Apple Watch: Log ind under indstillingen eller gå til Indstillinger , tryk på Log ind, og skriv derefter dit Apple-id og adgangskoden.

• På Mac: Log ind under indstilling, eller vælg Apple  > Systemindstillinger, klik på Log ind på din Mac øverst i indholdsoversigten for at skrive dit Apple-id eller oprette et, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

• På Apple TV: Gå til Brugere og konti i , og vælg Tilføj ny bruger. Vælg Skriv ny, og følg instruktionerne på skærmen.

Dine parrede Bluetooth-enheder er tilgængelige på alle de enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id.

Se Apple-supportartiklen Log ind med dit Apple-id.