Et net, der er placeret på skrivebordet, hvor appen Mail er åben. Nettet opdeler skrivebordet i syv kolonner og fire rækker, og hver celle er nummereret fra 1 til 28. Feedbackvinduet er placeret til højre for vinduet Mail.

Stemmekontrol

Med Stemmekontrol kan du sige kommandoer for at navigere på skrivebordet og i apps, interagere med indhold på skærmen, diktere og redigere tekst m.m.

Kom i gang med Stemmekontrol

Panelet Hjem i Knapbetjening, der indeholder knapper (fra venstre mod højre) til at styre tastaturet, markøren, Dock, menulinjen, betjeningsmuligheder, specielle paneler, skærmlokation og andre enheder.

Knapbetjening

Med Knapbetjening kan du bruge en adaptiv enhed til nemmere at skrive tekst, navigere i og interagere med indholdet på skærmen og betjene din Mac.

Sådan bruger du Knapbetjening

Tilgængelighedstastaturet med indtastningsforslag vist øverst. Nedenfor vises en række knapper til betjeningsmuligheder i systemet, der bruges til at udføre opgaver som f.eks. at justere lysstyrke, vise Touch Bar på skærmen og vise specielle paneler.

Tilgængelighedstastatur

Brug tilgængelighedstastaturet på skærmen (med Pause) til at skrive tekst og betjene din Mac uden et fysisk tastatur, og udfør handlinger med musen ved hjælp af teknologi til registrering af øjen- eller hovedbevægelser.

Sådan bruger du tilgængelighedstastaturet

En panelsamling, der viser en liste over tastaturpaneler til venstre og knapper og grupper i et panel til højre.

Panelredigerings­værktøj

Med panelredigeringsværktøjet kan du oprette specielle paneler, du kan bruge med Knapbetjening eller tilgængelighedstastaturet på din Mac.

Sådan bruger du panelredigeringsværktøjet

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Stemmekontrol, Knapbetjening og Tilgængelighedstastatur ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Gå til Apples websted om support til Tilgængelighed, hvis du har brug for flere ressourcer.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.