Apple og tilgængelighed

Vejledning til Knapbetjening og Tilgængelighedstastatur

Hvis du bruger tilpassede enheder eller har problemer med et fysisk tastatur, gør Knapbetjening og tilgængelighedstastaturet det nemmere for dig at bruge din Mac og dine yndlingsprogrammer.

Hjem-panelet Knap og tilgængelighedstastaturet på skærmen.
Et eksempel på et specielt panel til Knapbetjening.

Introduktion

I denne vejledning beskrives det, hvordan du kan bruge Knapbetjening til at skrive tekst, interagere med emner på skærmen og betjene din Mac. Det forklares også, hvordan du kan bruge tilgængelighedstastaturet på skærmen (med Pause) til at navigere i macOS og skrive tekst samt bruge Panelredigeringsværktøj til at oprette specielle paneler.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.