Opgrader aftalen om iCloud-lagringsplads på din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads eller iCloud-lagringsplads. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Lagringsplads. Tryk på Køb mere plads eller Skift aftale om plads. Vælg derefter et abonnement, og tryk på Køb, og følg vejledningen på skærmen. Du kan opgradere dit abonnement når som helst.

iCloud leveres med 5 GB gratis lagringsplads til iCloud-sikkerhedskopi, iCloud Drive, iCloud-fotos, Beskeder i iCloud og iCloud Mail. Musik, film, programmer, bøger og tv-udsendelser, som du har købt, optager ikke gratis lagringsplads.