iPod: Synkronisering af kontakt- og kalenderdata med OS X Mavericks

Her kan du se, hvordan du synkroniserer kontakter og kalendere til din iPod classic, iPod mini eller iPod nano ved hjælp af OS X Mavericks.

Hvis du vil overføre dine kontakter og kalendere til en iPod ved hjælp af OS X Mavericks v10.9 eller nyere, skal du blot eksportere oplysningerne til din enhed.

Kontakter

Eksporter kontakterne som et vCard fra programmet Kontakter.

1. Vælg alle kontakter eller de kontakter, der skal overføres til iPod.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter vCard.
  3. Gem arkivet på skrivebordet. Dermed oprettes der et vCard-arkiv.
  4. Slut din iPod til computeren via USB.
  5. Aktiver Disktilstand for iPod i iTunes.
  6. Åbn iPod i Finder. Den vises i indholdsoversigten i et nyt Finder-vindue under enheder.
  7. Åbn mappen Kontakter på iPod.
  8. Træk det oprettede vCard-arkiv til mappen Kontakter.
  9. Skub iPod ud.

Kalendere

Eksporter kalenderen som et ICS-arkiv.

1. Få kalenderlisten vist ved at klikke på knappen Kalendere, hvis listen ikke er vist.
  2. Vælg den kalender, du vil have vist på din iPod.
  3. Vælg Arkiv > Eksporter....
  4. Gem arkivet på skrivebordet. Dermed oprettes der et .ics-arkiv.
  5. Gentag processen, indtil du har oprettet et arkiv for hver kalender, der skal overføres til iPod.
  6. Aktiver Disktilstand for iPod i iTunes.
  7. Åbn iPod i Finder. Den vises i indholdsoversigten i et nyt Finder-vindue under enheder.
  8. Åbn mappen Kalendere på iPod.
  9. Træk et eller flere .ics-arkiver til mappen Kalendere.
  10. Skub iPod ud.

Når indholdet er kopieret til din iPod, kan du gå til menuen Ekstra og se dine kontakter og/eller kalendere. Hvis du senere vil opdatere kontakterne eller kalenderne på iPod, skal du gentage fremgangsmåden.

Bemærk: Kontakter og kalendere understøttes ikke på 6. og 7. generation af iPod nano. Hvis du vil synkronisere kontakter og kalendere med din iPhone eller iPod Touch, skal du bruge iCloud eller en anden netskybaseret service.