Behøver jeg at registrere min AppleCare-aftale?

Læs her, hvis du har tænkt på, om det er nødvendigt at registrere din AppleCare Protection Plan.

Hvis du har købt AppleCare-aftalen på samme tidspunkt, som du købte din Mac, iPad, iPhone, iPod, dit Apple TV eller din Apple-skærm i Apple Online Store, en Apple Store-butik eller hos udvalgte Apple-forhandlere, er AppleCare-aftalen muligvis blevet registreret automatisk. I så fald modtager du et dækningsbevis enten med det samme i form af en kvittering, der viser aftalens udløbsdato, eller inden for tredive dage i form af et dækningsbevis udstedt af Apple.

Du skal selv foretage registrering, hvis du har købt AppleCare-aftalen og det omfattede produkt hver for sig, eller hvis du har købt produktet hos en forhandler, som ikke automatisk har registreret din AppleCare-aftale.

Bemærk: Det kan tage op til 24 timer, før registreringen bliver synlig i Apples systemer.

1. Log ind

Gå ind på siden med support til AppleCare-aftaler. Klik på knappen Oversigt, og log ind med dit Apple-id for at se dine AppleCare-aftaler.

2. Kontroller dine aftaler

Hvis den pågældende aftale er med på listen, behøver du ikke at registrere den. Hvis du har brugt dit Apple-id under købet, fremgår aftalen af listen, når ordren er afsendt.

3. Registrering

Klik på Registrer, hvis en af dine aftaler ikke er med på listen.

4. Kontroller dækningen af Apple-hardware

Gå ind på siden med Apples dækningskontrolservice for at få vist status for dækning af et serienummer uden at skulle bruge Apple-id.

5. Administration

Hvis du ikke kan registrere en aftale, kan du se, hvordan du administrerer dine AppleCare-produkter.