Om sikkerhedsindholdet i macOS Monterey 12.6.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i macOS Monterey 12.6.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

macOS Monterey 12.6.1

Udgivet 24. oktober 2022

AppleMobileFileIntegrity

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis ændre beskyttede dele af arkivsystemet

Beskrivelse: Problemet blev løst, ved at ekstra rettigheder blev fjernet.

CVE-2022-42825: Mickey Jin (@patch1t)

Audio

Fås til: macOS Monterey

Effekt: Parsing af et skadeligt lydarkiv kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2022-42798: Anonym, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 27. oktober 2022

Boot Camp

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis ændre beskyttede dele af arkivsystemet

Beskrivelse: Problemet er løst ved hjælp af forbedret kontrol for at forhindre uautoriserede handlinger i at blive udført.

CVE-2022-42860: Mickey Jin (@patch1t) fra Trend Micro

Post tilføjet 11. maj 2023

Calendar

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En ekstern bruger kan muligvis skrive vilkårlige arkiver

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2022-46723: Mikko Kenttälä (@Turmio_) fra SensorFu

Post tilføjet 20. februar 2023

Kernel

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2022-32944: Tim Michaud (@TimGMichaud) fra Moveworks.ai

Post tilføjet 27. oktober 2022

Kernel

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er løst ved forbedret låsning.

CVE-2022-42803: Xinru Chi fra Pangu Lab, John Aakerblom (@jaakerblom)

Post tilføjet 27. oktober 2022

Kernel

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2022-42801: Ian Beer fra Google Project Zero

Post tilføjet 27. oktober 2022

PackageKit

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis ændre beskyttede dele af arkivsystemet

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er blevet løst med yderligere validering.

CVE-2022-46713: Mickey Jin (@patch1t) fra Trend Micro

Post tilføjet 20. februar 2023

ppp

Fås til: macOS Monterey

Effekt: Et bufferoverløb kan muligvis medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller af grænser.

CVE-2022-32941: en anonym programmør

Post tilføjet 27. oktober 2022

Ruby

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En ekstern bruger kan muligvis forårsage pludselig applukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst ved at opdatere Ruby til version 2.6.10.

CVE-2022-28739

Sandbox

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En app med rodrettigheder kan muligvis få adgang til en brugers private oplysninger

Beskrivelse: Problemet er løst via forbedret databeskyttelse.

CVE-2022-32862: Rohit Chatterjee fra University of Illinois Urbana-Champaign

Post opdateret 11. maj 2023

WebKit

Fås til: macOS Monterey

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

WebKit Bugzilla: 244622
CVE-2022-42823: Dohyun Lee (@l33d0hyun) fra SSD Labs

Post tilføjet 22. december 2022

zlib

Fås til: macOS Monterey

Effekt: En bruger kan muligvis forårsage uventet appafslutning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2022-37434: Evgeny Legerov

CVE-2022-42800: Evgeny Legerov

Post tilføjet 27. oktober 2022

Yderligere anerkendelser

Calendar

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.