Om sikkerhedsindholdet i Safari 16

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 16.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 16

Udgivet 12. september 2022

Safari Extensions

Fås til: macOS Big Sur og macOS Monterey

Effekt: Hackere kan muligvis spore brugere via Safari-webudvidelser

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

WebKit Bugzilla: 242278

CVE-2022-32868: Michael

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Monterey

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med bufferoverløb blev løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

WebKit Bugzilla: 241969

CVE-2022-32886: P1umer, afang5472, xmzyshypnc

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Monterey

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

WebKit Bugzilla: 242762

CVE-2022-32912: Jeonghoon Shin (@singi21a) fra Theori i samarbejde med Trend Micro Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Monterey

Effekt: Et besøg på et websted, som bruger skadeligt indhold, kan medføre efterligning af brugergrænsefladen

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret håndtering af brugergrænsefladen.

WebKit Bugzilla: 243236

CVE-2022-32891: @real_as3617 og en anonym programmør

Post opdateret 27. oktober 2022

WebKit Sandboxing

Fås til: macOS Big Sur og macOS Monterey

Effekt: En sandbox-proces kan muligvis gå uden om sandbox-begrænsningerne

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst med forbedringer af sandbox'en.

WebKit Bugzilla: 243181

CVE-2022-32892: @18楼梦想改造家 og @jq0904 fra DBAppSecurity WeBin Lab

Post tilføjet 27. oktober 2022

WebKit Storage

Fås til: macOS Big Sur og macOS Monterey

Effekt: En app kan muligvis omgå indstillingerne for fortrolighed

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret håndtering af buffere.

CVE-2022-32833: Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security, Jeff Johnson

Post tilføjet 22. december 2022

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.