Om sikkerhedsindholdet i Safari 15.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 15.5.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 15.5

Udgivet 16. maj 2022

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

WebKit Bugzilla: 238178

CVE-2022-26700: ryuzaki

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 236950

CVE-2022-26709: Chijin Zhou fra ShuiMuYuLin Ltd og Tsinghua wingtecher lab

WebKit Bugzilla: 238171

CVE-2022-26717: Jeonghoon Shin fra Theori

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

WebKit Bugzilla: 238183

CVE-2022-26716: SorryMybad (@S0rryMybad) fra Kunlun Lab

WebKit Bugzilla: 238699

CVE-2022-26719: Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech

Yderligere anerkendelser

WebKit

Vi vil gerne takke James Lee og en anonym programmør for hjælpen.

Post opdateret 25. maj 2022

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.