Om sikkerhedsindholdet i Safari 15.4

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 15.4.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 15.4

Udgivet 15. marts 2022

Safari

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med brugeroverfladen blev løst.

CVE-2022-22654: Abdullah Md Shaleh fra take0ver

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

WebKit Bugzilla: 232812

CVE-2022-22610: Quan Yin fra Bigo Technology Live Client Team

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 233172

CVE-2022-22624: Kirin (@Pwnrin) fra Tencent Security Xuanwu Lab

WebKit Bugzilla: 234147

CVE-2022-22628: Kirin (@Pwnrin) fra Tencent Security Xuanwu Lab

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med bufferoverløb blev løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

WebKit Bugzilla: 234966

CVE-2022-22629: Jeonghoon Shin fra Theori i samarbejde med Trend Micro Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: macOS Big Sur og macOS Catalina

Effekt: Et skadeligt websted kan medføre uventet funktionsmåde på tværs af oprindelsessteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

WebKit Bugzilla: 235294

CVE-2022-22637: Tom McKee fra Google

Yderligere anerkendelser

WebKit

Vi vil gerne takke Abdullah Md Shaleh for hjælpen.

WebKit Storage

Vi vil gerne takke Martin Bajanik fra FingerprintJS for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.