Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.12 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.12 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iTunes 12.12 til Windows

Udgivet 20. september 2021

CoreGraphics

Fås til: Windows 10 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2021-30928: Mickey Jin (@patch1t) fra Trend Micro

Post tilføjet 25. maj 2022

Foundation

Fås til: Windows 10 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2021-30852: Yinyi Wu (@3ndy1) fra Ant Security Light-Year Lab

Post tilføjet 25. maj 2022

ImageIO

Fås til: Windows 10 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2021-30814: hjy79425575

Post tilføjet 25. maj 2022

ImageIO

Fås til: Windows 10 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30835: Ye Zhang fra Baidu Security

CVE-2021-30847: Mike Zhang fra Pangu Lab

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30849: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere versioner

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan muligvis omgå HSTS

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2021-30823: David Gullasch fra Recurity Labs

Post tilføjet 25. maj 2022

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.