Om sikkerhedsindholdet i iOS 15 og iPadOS 15

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 15 og iPadOS 15.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS 15 og iPadOS 15

Udgivet 20. september 2021

Accessory Manager

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med hukommelsesforbrug er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30837: Siddharth Aeri (@b1n4r1b01)

AppleMobileFileIntegrity

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En lokal hacker kan muligvis læse følsomme oplysninger

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30811: en anonym programmør, der arbejder hos Compartir

Apple Neural Engine

Fås til enheder med Apple Neural Engine: iPhone 8 og nyere modeller, iPad Pro (3. generation) og nyere modeller, iPad Air (3. generation) og nyere modeller og iPad mini (5. generation)

Effekt: Et skadeligt program kan køre vilkårlig kode med systemrettigheder på enheder med Apple Neural Engine

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30838: proteas wang

bootp

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En enhed kan muligvis spores passivt via enhedens Wi-Fi MAC-adresse

Beskrivelse: Et problem med brugeranonymitet er løst ved at fjerne den udsendende MAC-adresse.

CVE-2021-30866: Fabien Duchêne fra UCLouvain (Belgien)

Post tilføjet 25. oktober 2021

CoreAudio

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandlingen af en skadelig lydfil kan lede til uventet programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2021-30834: JunDong Xie fra Ant Security Light-Year Lab

Post tilføjet 25. oktober 2021

CoreGraphics

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2021-30928: Mickey Jin (@patch1t) fra Trend Micro

Post tilføjet 19. januar 2022

CoreML

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En lokal hacker kan forårsage pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30825: hjy79425575, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Face ID

Få til enheder med Face ID: iPhone X, iPhone XR, iPhone XS (alle modeller), iPhone 11 (alle modeller), iPhone 12 (alle modeller), iPad Pro (11") og iPad Pro (3. generation)

Effekt: En 3D-model, der er bygget til at ligne den tilmeldte bruger, kan godkende via Face ID

Beskrivelse: Problemet er løst ved at forbedre Face ID-modeller, der registrerer snyd.

CVE-2021-30863: Wish Wu (吴潍浠 @wish_wu) fra Ant Group Tianqiong Security Lab

Post opdateret 19. januar 2022

FaceTime

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En hacker med fysisk adgang til en enhed kan muligvis se private kontaktoplysninger

Beskrivelse: Problemet er løst med forbedret tilladelseslogik.

CVE-2021-30816: Atharv (@atharv0x0)

Post tilføjet 25. oktober 2021

FaceTime

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et program med mikrofontilladelse kan uventet få adgang til mikrofoninput under et FaceTime-opkald

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2021-30882: Adam Bellard og Spencer Reitman fra Airtime

Post tilføjet 25. oktober 2021

FontParser

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af en skadelig skrift kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2021-30831: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

Post tilføjet 25. oktober 2021

FontParser

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt dfont-arkiv kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30840: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

Post tilføjet 25. oktober 2021

FontParser

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt dfont-arkiv kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30841: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

CVE-2021-30842: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

CVE-2021-30843: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

Foundation

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2021-30852: Yinyi Wu (@3ndy1) fra Ant Security Light-Year Lab

Post tilføjet 25. oktober 2021

iCloud Photo Library

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til billedmetadata uden at skulle have tilladelse til at tilgå billeder

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedret godkendelse.

CVE-2021-30867: Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security

Post tilføjet 25. oktober 2021

ImageIO

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2021-30814: hjy79425575

Post tilføjet 25. oktober 2021

ImageIO

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30835: Ye Zhang fra Baidu Security

CVE-2021-30847: Mike Zhang fra Pangu Lab

Kernel

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er løst ved forbedret låsning.

CVE-2021-30857: Manish Bhatt fra Red Team X @Meta, Zweig fra Kunlun Lab

Post opdateret 25. maj 2022

libexpat

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis fremkalde et Denial of Service-angreb

Beskrivelse: Dette problem blev løst ved at opdatere expat til version 2.4.1.

CVE-2013-0340: en anonym programmør

Model I/O

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt USD-arkiv kan medføre afsløring af hukommelsesindhold

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2021-30819: Apple

NetworkExtension

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En VPN-konfiguration kan installeres af en app uden brugertilladelse

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2021-30874: Javier Vieira Boccardo (linkedin.com/javier-vieira-boccardo)

Post tilføjet 25. oktober 2021

Preferences

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et program kan muligvis få adgang til begrænsede arkiver

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem i håndteringen af symbolske links. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af symbolske links.

CVE-2021-30855: Zhipeng Huo (@R3dF09) og Yuebin Sun (@yuebinsun2020) fra Tencent Security Xuanwu Lab (xlab.tencent.com)

Preferences

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En sandbox-proces kan muligvis gå uden om sandbox-begrænsningerne

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2021-30854: Zhipeng Huo (@R3dF09) og Yuebin Sun (@yuebinsun2020) fra Tencent Security Xuanwu Lab (xlab.tencent.com)

Privacy

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis tilgå nogle af brugerens Apple-id-oplysninger og seneste søgetermer i appen

Beskrivelse: Der var et adgangsproblem, som er løst med yderligere sandbox-begrænsninger på programmer fra tredjeparter.

CVE-2021-30898: Steven Troughton-Smith fra High Caffeine Content (@stroughtonsmith)

Post tilføjet 19. januar 2022

Quick Look

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Eksempelvisning af en html-fil, der er vedhæftet en note, kan uventet kontakte fjernservere

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af dokumentindlæsninger. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2021-30870: Saif Hamed Al Hinai Oman CERT

Post tilføjet 25. oktober 2021

Sandbox

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis omgå indstillingerne for fortrolighed

Beskrivelse: Problemet er løst med forbedret tilladelseslogik.

CVE-2021-30925: Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security

Post tilføjet 19. januar 2022

Sandbox

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis ændre beskyttede dele af arkivsystemet

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2021-30808: Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security

Post tilføjet 25. oktober 2021

Siri

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En lokal hacker kan muligvis se kontakter fra låst skærm

Beskrivelse: Et problem med låst skærm gjorde det muligt at få adgang til kontakter på en låst enhed. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2021-30815: Anshraj Srivastava (@AnshrajSrivas14) fra UKEF

Post opdateret 19. januar 2022

Telephony

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan afsløre følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst med forbedrede adgangsbegrænsninger.

CVE-2021-31001: Rajanish Pathak (@h4ckologic) og Hardik Mehta (@hardw00t)

Post tilføjet 25. maj 2022

Telephony

Fås til: iPhone SE (1. generation), iPad Pro 12,9", iPad Air 2, iPad (5. generation) og iPad mini 4

Effekt: I visse situationer kunne basisbåndet ikke aktivere integritets- og chifferbeskyttelse

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2021-30826: CheolJun Park, Sangwook Bae og BeomSeok Oh fra KAIST SysSec Lab

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Deaktivering af "Bloker al fjernindhold" gælder muligvis ikke for alle typer fjernindhold

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2021-31005: Jonathan Austin fra Wells Fargo, Attila Soki

Post tilføjet 31. marts 2022

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2021-31008

Post tilføjet 31. marts 2022

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et skadeligt websted kan eksfiltrere data på tværs af oprindelsessteder

Beskrivelse: Det var et problem i specifikationen for API'en for ressourcetiming. Specifikationen er blevet opdateret, og den opdaterede specifikation er implementeret.

CVE-2021-30897: en anonym programmør

Post tilføjet 19. januar 2022

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan afsløre en brugers browserdata

Beskrivelse: Problemet blev løst med yderligere begrænsninger på CSS-sammensætning.

CVE-2021-30884: en anonym programmør

Post tilføjet 25. oktober 2021

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst via forbedret statushåndtering.

CVE-2021-30818: Amar Menezes (@amarekano) fra Zon8Research

Post tilføjet 25. oktober 2021

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt lydarkiv kan medføre afsløring af beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2021-30836: Peter Nguyen Vu Hoang fra STAR Labs

Post tilføjet 25. oktober 2021

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30809: en anonym programmør

Post tilføjet 25. oktober 2021

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30846: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30848: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2021-30849: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: En sårbarhed i forbindelse med hukommelsesfejl er blevet rettet gennem forbedret låsning.

CVE-2021-30851: Samuel Groß fra Google Project Zero

WebRTC

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: Besøg på et skadeligt websted muliggør videregivelse af følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2021-30930: Oguz Kırat, Matthias Keller (m-keller.com)

Post tilføjet 16. september 2022

Wi-Fi

Fås til: iPhone 6s og nyere modeller, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere modeller, iPad 5. generation og nyere modeller, iPad mini 4 og nyere modeller og iPod touch (7. generation)

Effekt: En hacker, der er tæt på rent fysisk, kan tvinge en bruger over på et skadeligt Wi-Fi-netværk under indstilling af enheden

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2021-30810: Peter Scott

Post opdateret 19. januar 2022

Yderligere anerkendelser

Assets

Vi vil gerne takke Cees Elzinga for hjælpen.

Bluetooth

Vi vil gerne takke Dennis Heinze (@ttdennis) fra TU Darmstadt, Secure Mobile Networking Lab for hjælpen.

Post opdateret 25. maj 2022

bootp

Vi vil gerne takke Alexander Burke fra alexburke.ca for hjælpen.

Post tilføjet 31. marts 2022, opdateret 25. maj 2022

FaceTime

Mohammed Waqqas Kakangarai

Post tilføjet 25. maj 2022

File System

Vi vil gerne takke Siddharth Aeri (@b1n4r1b01) for hjælpen.

Kernel

Vi vil gerne takke Joshua Baums fra Informatik Baums for hjælpen.

Post tilføjet 31. marts 2022

Sandbox

Vi vil gerne takke Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security for hjælpen.

UIKit

Vi vil gerne takke Jason Rendel fra Diligent for hjælpen.

Post opdateret 31. marts 2022

WebKit

Vi vil gerne takke Nikhil Mittal (@c0d3G33k) og en anonym programmør for hjælpen.

Post tilføjet 31. marts 2022, opdateret 25. maj 2022

WebRTC

Vi vil gerne takke Matthias Keller (m-keller.com) for hjælpen.

Post tilføjet 31. marts 2022

Wi-Fi

Vi vil gerne takke Peter Scott for hjælpen.

Post tilføjet 25. maj 2022

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.