Brug tilpasset e-maildomæne med iCloud Mail

Når du abonnerer på iCloud+, kan du bruge et tilpasset domæne, som du allerede ejer, til at sende og modtage e-mails med en personlig iCloud-e-mailadresse, eller du kan købe et nyt domæne.

Hvis du abonnerer på iCloud+, kan du bruge et tilpasset domæne, som du allerede ejer, til at sende og modtage e-mails fra en personlig e-mailadresse med iCloud Mail.

• Du kan bruge op til fem tilpassede domæner med op til tre personlige e-mailadresser pr. domæne.

• Du kan bruge din personlige e-mailadresse i appen Mail på en hvilken som helst enhed, hvor du er logget ind med dit Apple-id og med iCloud Mail aktiveret, eller på iCloud.com/mail.

• Du kan også bruge den personlige e-mailadresse til Beskeder, FaceTime og Kalender og til at logge ind på din enhed og meget mere.

• Hvis du ikke har nogen eksisterende e-mailadresser i brug med dit tilpassede domæne, kan du oprette nye personlige e-mailadresser, efter at du har indstillet dit domæne med iCloud Mail.

• Hvis du deler iCloud+ med din familiedelingsgruppe, kan du dele dit tilpassede domæne med din familiedelingsgruppe og give dem mulighed for at oprette personlige adresser. I iOS 16 eller en nyere version kan du også dele dit tilpassede domæne med personer uden for din familie og give dem mulighed for at oprette personlige adresser.*

• Du kan dele dit domæne med op til fem andre personer. Hvis du tilføjer en person, der ikke er medlem af din familiedelingsgruppe, skal personen acceptere invitationen, før vedkommende føjes til domænet.

Hvis du ikke allerede ejer et tilpasset domæne, kan du læse mere om, hvordan du kan købe et e-maildomæne, der kan bruges sammen med iCloud Mail.

* Hvis du bruger en enhed med iOS 15 eller en tidligere version, kan du muligvis ikke se alle de personlige e-mailadresser, du har indstillet på en enhed med iOS 16 eller en nyere version.

Tilføj et tilpasset e-maildomæne

Hvis du vil bruge et tilpasset domæne med iCloud Mail, skal du have:

Sådan føjer du en personlig e-mailadresse til et tilpasset domæne, som du bruger med iCloud Mail:

• E-mailadressen kan ikke bruges som e-mailadresse for et andet Apple-id.

• Hvis du vil tilføje en personlig e-mailadresse, der bruges til et andet Apple-id, skal du ændre e-mailadressen for det andet Apple-id.

• Hvis du sletter dette Apple-id, kan du stadig ikke tilføje din personlige e-mailadresse.

Læs om, hvordan du kan tilføje et tilpasset e-maildomæne for iCloud Mail på iCloud.com.

Fjern et tilpasset e-maildomæne

Hvis du ikke længere vil bruge et tilpasset domæne, du har indstillet til iCloud Mail, kan du fjerne det.

Læs om, hvordan du stopper med at bruge et tilpasset domæne på iCloud.com.

Når du har fjernet det, kan du og medlemmerne af din familiedelingsgruppe ikke sende eller modtage e-mails fra nogen af adresserne i det pågældende domæne i iCloud Mail.

Tilpasset e-maildomæne understøtter ikke administrerede Apple-id'er.