Sådan køber du et nyt e-maildomæne til brug med iCloud Mail

Hvis du abonnerer på iCloud+, kan du købe dit eget domæne. Derefter kan du sende og modtage e-mails fra en personlig e-mailadresse med iCloud Mail.

Du skal bruge følgende

Hvis du vil købe et domæne til brug med iCloud Mail, skal du være 18 år eller ældre og have:

• Et Apple-id med tofaktorgodkendelse slået til.

• En primær iCloud Mail-e-mailadresse, der er indstillet til at bruge et tilpasset e-maildomæne.

Hvis du vil dele et domæne med andre, skal du sørge for, at de også har et Apple-id med tofaktorgodkendelse aktiveret, og at de har en primær iCloud Mail-e-mailadresse.

Læs mere om Tilpasset e-maildomæne

Køb et domæne på din iPhone med iOS 16 eller nyere

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på iCloud, og vælg derefter iCloud-mail.

4. Vælg Tilpasset e-maildomæne, og tryk derefter på Fortsæt.

5. Vælg Køb et nyt domæne.

6. I tekstfeltet skal du indtaste det domænenavn, du vil købe.

7. Tryk på Søg. Hvis domænet eller lignende domæner er tilgængelige, vises prismuligheder.

8. Vælg et domæne, og følg derefter trinnene på skærmen for at købe domænet.

En tredjepartsregistrator behandler salget af domænet. Hvis du oplever problemer med fakturering eller refusion, skal du kontakte registratoren for at få hjælp.

Køb et domæne på iCloud.com

Læs mere om, hvordan du køber et domæne på en enhed på iCloud.com

Tilpasset e-maildomæne er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.