Slå startlyden på din Mac til eller fra

Brug Lydindstillinger til at slå startlyden (klokkespil) til eller fra.

Afhængigt af hvilken Mac og hvilket macOS du bruger, vil du muligvis høre en startlyd, kort efter at du har trykket på afbryderknappen for at tænde din Mac.

Hvis du bruger macOS Big Sur 11 eller nyere, kan du kontrollere, om din Mac afspiller denne lyd under start. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik på Lyd. Brug indstillingen "Afspil lyd ved start" i vinduet Lydeffekter til at slå startlyden til eller fra.

Vinduet Lydindstillinger med