Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.9 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.9 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iTunes 12.10.9 til Windows

Udgivet 16. september 2020

CoreText

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt tekstarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2020-9999: Mickey Jin og Junzhi Lu fra Trend Micro

ImageIO

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-9961: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

ImageIO

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Åbning af et skadeligt PDF-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller muliggøre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et out-of-bounds-skriveproblem blev løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-9876: Mickey Jin fra Trend Micro

ImageIO

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt tiff-arkiv kan føre til et DoS-angreb eller muligvis afsløre hukommelsesindhold

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-36521: Xingwei Lin fra Ant-Financial Light-Year Security Lab

Post tilføjet 25. maj 2022

libxml2

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2020-9981: fundet af OSS-Fuzz

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis fremkalde et Denial of Service-angreb

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2020-13434

CVE-2020-13435

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et fjernangreb kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2020-13630

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En skadelig SQL-forespørgsel kan føre til beskadigelse af data

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2020-13631

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En ekstern hacker kan lække hukommelse

Beskrivelse: Et problem med afsløring af oplysninger er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2020-9849

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2020-9947: cc, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2020-9951: Marcin "Icewall" Noga fra Cisco Talos

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: Et out-of-bounds-skriveproblem blev løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-9983: zhunki

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.