Hvis du ikke kan downloade eller opdatere programmer på din Mac

Prøv dette, hvis du har problemer med at opdatere eller downloade programmer fra App Store på din Mac.

Er App Store tilgængelig?

Tjek Apples side med Systemstatus for at se, om App Store er midlertidig utilgængelig i dit land eller område.

Opdater programmet manuelt

Er du logget ind med det rigtige Apple-id?

Har du registreret en gyldig betalingsmetode?

Du skal muligvis registrere en betalingsmetode, selvom du henter et gratis program. Se, hvilken betalingsmetode du har registreret, og kontroller, om den er udløbet, afvist eller ikke virker.

Hvis du ikke kan opdatere programmer, og der vises en meddelelse om, at "din konto er blevet deaktiveret i App Store", skal du kontakte Apple-support.

Genstart din Mac

Start din Mac igen. Kontroller derefter, om du kan hente eller opdatere programmer.

Kontakt Apple

Hvis du stadig ikke kan hente eller opdatere programmer på din Mac, skal du kontakte Apple-support.