Nyheder for virksomheder i iOS 14

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til iOS 14.

iOS 14-opdateringer forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten på din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer ved hjælp af en MDM-løsning.

Hvis du vil vide mere om de generelle forbedringer, kan du læse artiklen om iOS 14-opdateringer.

iOS 14.3

• Løser et problem, der kunne medføre, at AirPrint-enheder ikke blev vist i forbindelse med administration af printere med en konfigurationsbeskrivelse.
  • Enheder beder korrekt brugere om at ændre adgangskode, når den maksimale adgangskodealder angivet under dataindstillinger for adgangskoder er gået.

iOS 14.2

• Når MDM definerer et netværk via dataindstillinger til Wi-Fi og slår den tilfældige MAC-generering fra, kan Privat adresse-funktionen ikke længere slås til manuelt af brugerne.
  • Hvis dataene i Global HTTP Proxy konfigureres til ikke at tillade direkte trafik som et tilbagefald, vil enhederne kun tillade direkte trafik, når PAC kan nås.
  • Når en privat adresse er slået til for et trådløst netværk, vises hardware-MAC-adressen ikke længere i ARP-trafik.

iOS 14.1

• Altid til-VPN-konfigurationer uden CellularServices-tjeneste vil nu oprette forbindelse til VPN via mobilnetværk.
  • Arkivudbyderapplikationer fra tredjeparter viser ikke længere "Indhold ikke tilgængeligt" i appen Arkiver.
  • Tredjeparts VPN-apps opretter forbindelse igen efter en netværksovergang.

iOS 14

iOS 14 inkluderer nye funktioner som VPN pr. konto, forbedringer af Log ind i et trin og andre enhedsadministrationsforbedringer.

Enhedshåndtering

• MDM-forespørgsler om installerede apps minimerer påvirkningen af enhedens belastning ved at angive en række værdier, der skal returneres.
  • iOS 14 introducerer en ny Wi-Fi-anonymitetsfunktion. Når en iPhone opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, identificerer den sig med en tilfældig MAC-adresse. Den tilfældige MAC-adresse genererer kun en ny MAC-adresse en enkelt gang for hvert Wi-Fi-netværk, som en enhed opretter forbindelse til. En ny tilfældig adresse genereres kun for et kendt netværk efter handlingerne "Nulstil netværksindstillinger", "Slet alt indhold og indstillinger" eller "Nulstil alle indstillinger". For netværk, der defineres af dataindstillinger til Wi-Fi, kan dette slås fra med indstillingen DisableAssociationMACRandomization.
  • Data til Indstillingsassistent tillader, at en række indstillinger kan ignoreres efter en automatisk tilmelding og for fremtidige opdateringer.
  • Administrerede apps kan nu individuelt identificeres som umulige at fjerne af brugeren.
  • Skrifter, der er installeret via en konfigurationsprofil, er kun synlige for apps, der implementerer Font APIs, som er introduceret i iOS 13.
  • Enheder returnerer nu korrekte værdier for DeviceCapacity til MDM-forespørgsler om oplysninger om enheder
  • Webklip, der er installeret af MDM, åbnes i den angivne app uden yderligere brugergodkendelse.
  • Geninstallering af data i Exchange ActiveSync på en enhed medfører ikke anmodning om godkendelse.
  • En enhed kan med succes opdatere til iOS 14 via MDM i Enkel-app-funktion.
  • Apple Configurator kan nu ændre startskærmens layout til iOS-enheder.
  • Hvis en konto er konfigureret med data i Exchange ActiveSync, ignoreres den server, der returneres via AutoDiscover, hvis der er angivet en server i profilen med Exchange-værtsnavnets nøgle.
  • Du kan overføre et arkiv fra en administreret kilde til et administreret domæne i Safari.
  • ListAvailableUpdates MDM-kommandoen er kun gyldig på overvågede enheder.

Mail

• Exchange-konti på iOS 14, der er konfigureret til OAuth med Microsoft cloud-baserede tjenester (f.eks. Office365 eller outlook.com), opgraderes automatisk til at bruge Microsofts OAuth2 identitetsplatform (v2.0).
  • E-mails til Exchange-kalenderinvitationer, der indeholder noter, resulterer ikke længere i beskeden "Denne besked er kun hentet delvist".
  • Afsenderkontoen opdateres ikke automatisk fra en administreret til ikke-administreret konto, når du skriver en ny e-mail.
  • Løser et problem i Mail, hvor nye beskeder muligvis ikke vises i indbakken.
  • Mail beder ikke længere gentagne gange om adgangskode, når kontoens adgangskode er ændret.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Hvis data til IKEv2 VPN udelader eventuelle værdier i Dynamic SA-parametre, indstilles standardindstillingerne i iOS 14 til:
    • NEVPNIKEv2EncryptionAlgorithmAES256
    • NEVPNIKEv2IntegrityAlgorithmSHA256
    • NEVPNIKEv2DiffieHellmanGroup14
  • CryptoTokenKit inkluderer nu understøttelse af vedvarende tokens. Vedvarende tokens tillader tredjepartsudvidelser at bruge kryptografiske emner, der er gemt på et Smart Card eller netværksbaseret hardware-sikkerhedsmodul (HSM).
  • Safari viser en advarsel, når der oprettes forbindelse til websteder, der bruger TLS v1.0 eller v1.1.
  • Adresserer et problem, der kan medføre, at en enhed ikke reagerer, når du starter en AirPlay-skærmdublering med et Apple TV.
  • Løser et problem, der forhindrer VPN-forbindelser i at oprette forbindelse igen.
  • Løser et problem, der kunne få appen Kontakter til at slutte uventet, hvis der var indstillet mere end en kildekonto.