Om sikkerhedsindholdet i macOS Catalina 10.15.7, sikkerhedsopdatering 2020-005 High Sierra og sikkerhedsopdatering 2020-005 Mojave

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i macOS Catalina 10.15.7, sikkerhedsopdatering 2020-005 High Sierra og sikkerhedsopdatering 2020-005 Mojave.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

macOS Catalina 10.15.7, sikkerhedsopdatering 2020-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2020-005 Mojave

Udgivet 24. september 2020

ImageIO

Fås til: macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-9961: Xingwei Lin fra Ant Group Light-Year Security Lab

Mail

Fås til: macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: En hacker kan muligvis uventet ændre programstatus

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2020-9941: Fabian Ising fra FH Münster University of Applied Sciences og Damian Poddebniak fra FH Münster University of Applied Sciences

Model I/O

Fås til: macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14.6, macOS Catalina 10.15.6

Effekt: Behandlingen af et skadeligt USD-arkiv kan muligvis medføre uventet programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-9973: Aleksandar Nikolic fra Cisco Talos

Sandbox

Fås til: macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14.6, macOS Catalina 10.15.6

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til begrænsede arkiver

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2020-9968: Adam Chester(@xpn) fra TrustedSec

Yderligere anerkendelser

Bluetooth

Vi vil gerne takke Andy Davis fra NCC Group for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.