Om sikkerhedsindholdet i tvOS 14.0

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i tvOS 14.0.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 14.0

Udgivet 16. september 2020

Aktiver

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En hacker kan misbruge et tillidsforhold til at downloade skadeligt indhold

Beskrivelse: Et tillidsproblem blev løst ved at fjerne en ældre API.

CVE-2020-9979: CodeColorist fra Ant-Financial Light-Year Labs

Tastatur

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et skadeligt program kan lække følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2020-9976: Rias A. Sherzad fra JAIDE GmbH i Hamborg, Tyskland

Sandbox

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til begrænsede arkiver

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2020-9968: Adam Chester (@_xpn_) fra TrustedSec

Post opdateret 17. september 2020

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Et problem med godkendelse af input er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2020-9952: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Yderligere anerkendelser

Bluetooth

Vi vil gerne takke Andy Davis fra NCC Group og Dennis Heinze (@ttdennis) fra TU Darmstadt, Secure Mobile Networking Lab for hjælpen.

Kernelokalitet

Vi vil gerne takke Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) for hjælpen.

iAP

Vi vil gerne takke Andy Davis fra NCC Group for hjælpen.

Kernel

Vi vil gerne takke Brandon Azad fra Google Project Zero for hjælpen.

Lokalitets-framework

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.