Download apps og spil til dine Apple-enheder igen fra App Store

Du kan downloade apps, som du eller dine familiemedlemmer tidligere har købt, igen i App Store.

Sådan downloades apps igen på iPhone eller iPad

1. Åbn appen App Store.

2. Tryk på loginknappenBilledtekst mangler eller på dit foto øverst på skærmen.

3. Tryk på Købt.

4. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.

5. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".

6. Find den app, du vil downloade, og tryk derefter på knappen HentBilledtekst mangler.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan downloade appen igen. Hvis du ikke kan finde appen på din enhed, kan du bruge appbiblioteket til at finde appen.

Sådan downloader du apps igen på Mac

1. Åbn App Store på din Mac.

2. Klik på dit navn i indholdsoversigten, og find den app, du vil downloade. Hvis dit navn ikke vises i indholdsoversigten, skal du klikke på Log ind, logge ind med dit Apple-id og derefter klikke på dit foto i indholdsoversigten.

3. Hvis du bruger Familiedeling, kan du se et familiemedlems køb, når du går til Købt af og vælger personens navn.

4. Klik på knappen HentBilledtekst mangler for appen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan downloade appen igen

Sådan downloader du apps igen på Apple TV

1. Vælg App Store på hjemmeskærmen.

2. Vælg Købt.

3. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.

4. Vælg Ikke på dette tv.

5. Find og vælg den app, som du vil downloade igen.

6. Vælg knappen HentBilledtekst mangler.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan downloade appen igen

Du kan ikke downloade apps igen på Apple TV (3. generation og tidligere).

Sådan downloader du apps igen på Apple Watch

1. Åbn App Store på dit Apple Watch.

2. Rul helt ned til bunden, tryk på Konto, og tryk derefter på Købt.

3. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.

4. Find den app, du vil downloade, og tryk derefter på knappen HentBilledtekst mangler.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan downloade appen igen

Sådan downloader du apps igen på Apple Vision Pro

1. Åbn App Store på din Apple Vision Pro.

2. Tryk på Konto eller dit billede, og tryk derefter på Købt.

3. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.

4. Vælg Apps til Apple Vision eller Apps til iPhone og iPad.

5. Find den app, du vil downloade, og tryk derefter på knappen HentBilledtekst mangler.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan downloade appen igen

Læs mere

• Nogle apps er ikke tilgængelige på alle enheder. For eksempel findes en app, du har købt på din iPhone, ikke nødvendigvis i en version til Mac.

• Spil, du spiller med et Apple Arcade-abonnement, vises ikke i dine køb. Hvis du vil downloade et spil fra Apple Arcade igen, skal du søge efter spillet og downloade det igen.

• Du kan ikke downloade køb i apps igen, men du kan gendanne visse køb i apps.