Sådan deler du musik på Facebook, Instagram eller Snapchat på din iPhone, iPad eller Android-enhed

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du dele musik fra Apple Music-kataloget i dine historier på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Del musik til din Facebook-, Instagram- eller Snapchat-historie

1. Sørg for, at Facebook, Instagram eller Snapchat er installeret på din enhed.
  2. Åbn appen Apple Music.
  3. Find en sang, et album eller en playliste, du vil dele.
  4. Når du finder noget, skal du trykke på det og holde nede og derefter trykke på Del.
  5. I sektionen med apps på delearket skal du trykke på Facebook, Instagram eller Snapchat.
    iPhone, der viser Instagram, Facebook og Snapchat på delearket.

Hvis du ikke kan se Facebook, Instagram eller Snapchat på delearket på din iPhone eller iPad

1. Skub til venstre hen over dine apps på delarket.
  2. Tryk på Mere knappen Mere.
  3. Tryk på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Sådan får du hurtig adgang til Facebook, Instagram eller Snapchat på delarket på din iPhone eller iPad

1. Skub til venstre hen over dine apps på delarket.
  2. Tryk på Mere knappen Mere.
  3. Tryk på Rediger i øverste højre hjørne.
  4. Tryk på Tilføj knappen Tilføj ud for Facebook, Instagram eller Snapchat.

Facebook, Instagram og Snapchat er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.