Hvad sker der med din iCloud-lagringsplads, når du tilmelder dig Apple One?

Apple One er designet til at give dig den bedste værdi for dine Apple-tjenester. Hvis du allerede betaler for en iCloud+-plan, kan du læse om, hvad der sker, når du tilmelder dig Apple One.

Hvis du allerede har en iCloud+-plan

Hvis du køber et Apple One-abonnement – enten til dig selv eller til din gruppe med Familiedeling – kan du herunder læse om, hvad der sker med din aktuelle iCloud+-plan. Hvis du bruger ét Apple-id til din iCloud-lagringsplads og ét til abonnementer på Apples medietjenester, kan du læse om, hvad du skal gøre.

Hvis den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One, er større end din aktuelle plan

Din nuværende iCloud+-plan annulleres, og du modtager en forholdsmæssig tilbagebetaling. Din samlede iCloud-lagringsplads er den mængde, der er inkluderet i dit Apple One-abonnement. Data gemt i iCloud vil ikke blive påvirket.

Hvis den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One, er lig med din aktuelle lagringsplan

I den gratis prøveperiode bevarer du både din aktuelle iCloud+-plan og iCloud-lagringspladsen i Apple One. Når prøveperioden er slut, annulleres din aktuelle iCloud+-plan. Din samlede iCloud-lagringsplads er den mængde, der er inkluderet i dit Apple One-abonnement. Data gemt i iCloud vil ikke blive påvirket.

Hvis den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One, er mindre end din aktuelle plan

Du bevarer både din aktuelle iCloud+-plan og iCloud-lagringspladsen i Apple One.

Hvis du foretrækker kun at bevare den lagringsplads, der er inkluderet i dit Apple One-abonnement, kan du nedgradere eller annullere din aktuelle iCloud+-plan.

Hvis du får vist en meddelelse om iCloud-lagringsplads, kan du læse om, hvad du skal gøre.

Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads

Når du har oprettet et abonnement på Apple One, kan du købe mere iCloud-lagringsplads, hvis du har brug for det. Hvis du både har Apple One og en iCloud+-plan, kan du have en iCloud-lagringsplads på op til 14 TB i alt.

Hvis et familiemedlem abonnerer på Apple One

Hvis du er medlem af en gruppe med Familiedeling, og et familiemedlem abonnerer på en Apple One Familie- eller Premier-plan, kan du vælge at bevare din aktuelle iCloud+-plan eller bruge den delte iCloud-lagringsplads i Apple One.

Hvis din familie har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan det familiemedlem, der har købt Apple One, købe mere iCloud-lagringsplads. Hvis din familie både har Apple One og et iCloud+ abonnement, kan familien dele en iCloud-lagringsplads på op til 14 TB i alt.

Hvis du har mere end ét Apple-id

Læs mere om, hvad du gør, hvis du bruger forskellige Apple-id'er til medieabonnementer og til iCloud-lagringsplads.

iCloud Private Relay er ikke tilgængelig i alle lande og områder.