Nedgrader eller annuller dit iCloud+-abonnement

Hvis du har mere iCloud-lagerplads, end du har brug for, kan du nedgradere eller annullere dit iCloud+ abonnement.

Før du nedgraderer eller annullerer dit iCloud+ abonnement, skal du først downloade eller fjerne indhold, der overstiger din nye lagerplads. For at sikre, at du ikke mister nogen oplysninger, skal du se, hvordan du kopierer det, du gemmer i iCloud.

Sådan nedgraderer eller annullerer du dit iCloud+-abonnement på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på iCloud.

4. Tryk på Administrer kontolagringsplads eller Administrer lagringsplads.

Administrer kontolagringsplads findes øverst i iCloud-indstillingerne.
  5. Tryk på Skift aftale om lagringsplads.

Skift aftale om lagringsplads findes under knappen Del med familie.
  6. Tryk på Nedgraderingsindstillinger, og angiv din Apple-id-adgangskode.

Nedgraderingsindstillinger findes under listen over tilgængelige lagringsmuligheder.
  7. Vælg et andet abonnement:

Indstillingen "Choose Downgrade" (Vælg nedgradering) findes under det nuværende iCloud+-abonnement.
    • For at nedgradere dit abonnement skal du vælge en ny lagerkapacitet.

• For at annullere iCloud+ skal du vælge det gratis abonnement på 5 GB.

8. Tryk på OK. Hvis du ikke kan trykke på Udført, skal du sørge for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til dit iCloud+ abonnement. Du kan også prøve at følge disse trin på en anden enhed. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du nedgraderer eller annullerer dit iCloud+-abonnement, træder ændringen i kraft, når din nuværende abonnementsperiode udløber.1

Sådan nedgraderer eller annullerer du dit iCloud+ abonnement på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. I macOS Monterey eller tidligere skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Apple-id.

3. Klik på iCloud.

4. Klik på Administrer.

Knappen Administrer findes under grafen, der viser, hvor meget iCloud-lagringsplads du har brugt.
  5. Klik på Skift aftale om lagringsplads.

Knappen Skift aftale om lagringsplads findes under aftalen om iCloud-lagringsplads og tilgængelig lagringsplads.
  6. Klik på Nedgraderingsindstillinger.

Knappen Nedgraderingsindstillinger findes nederst i vinduet til venstre.
  7. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden for dit Apple-id og derefter klikke på Administrer.

8. Vælg et andet abonnement:

Abonnementsindstillingerne findes i sektionen "Choose Downgrade" (Vælg nedgradering).
    • For at nedgradere dit abonnement skal du vælge en ny lagerkapacitet.

• For at annullere iCloud+ skal du vælge det gratis abonnement på 5 GB.

9. Klik på OK. Hvis du ikke kan klikke på Udført, skal du sørge for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til dit iCloud+ abonnement. Du kan også prøve at følge disse trin på en anden enhed. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du nedgraderer eller annullerer dit iCloud+-abonnement, træder ændringen i kraft, når din nuværende abonnementsperiode udløber.1

Sådan nedgraderer eller annullerer du dit iCloud+ abonnement på din Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.

Knappen Administrer findes over grafen, der viser, hvor meget iCloud-lagringsplads du har brugt.
  2. Klik på Administrer.

3. Klik på Skift aftale om lagringsplads.

Knappen Skift aftale om lagringsplads findes øverst til højre i vinduet.
  4. Klik på Nedgraderingsindstillinger.

Knappen Nedgraderingsindstillinger findes nederst til venstre i vinduet.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.

6. Vælg et andet abonnement:

Abonnementsindstillingerne findes i sektionen "Choose Downgrade" (Vælg nedgradering).
    • For at nedgradere dit abonnement skal du vælge en ny lagerkapacitet.

• For at annullere iCloud+ skal du vælge det gratis abonnement på 5 GB.

7. Klik på OK. Hvis du ikke kan klikke på Udført, skal du sørge for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til dit iCloud+ abonnement. Du kan også prøve at følge disse trin på en anden enhed. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du nedgraderer eller annullerer dit iCloud+-abonnement, træder ændringen i kraft, når din nuværende abonnementsperiode udløber.1

Hvad sker der, når du nedgraderer eller annullerer iCloud+

• Hvis det indhold, som du opbevarer i iCloud, overstiger den lagringsplads, der følger med dit nye abonnement, synkroniserer eller opdaterer iCloud ikke dine oplysninger. iCloud opdateres igen, når du øger din lagringsplads eller sletter oplysninger for at frigøre plads.

• Hvis du nedgraderer til det gratis iCloud-abonnement, har du ikke længere adgang til iCloud+ funktioner såsom Skjul min e-mailadresse, Privat datatrafik og understøttelse af Sikker HomeKit-video.2

• Hvis du betaler for både Apple One og et iCloud+-abonnement, kan du nedgradere eller annullere iCloud+-abonnementet og bare bruge det iCloud+-abonnement, der er inkluderet i Apple One. Når du har valgt Skift aftale om lagringsplads, kan der være yderligere trin, før du kan nedgradere eller annullere din lagringsplads.

1. Du kan få en delvis refundering i lande, hvor dette er et lovkrav. Hvis du for nyligt har ændret dit iCloud+ abonnement, kan du kontakte Apple inden for 14 dage for at få en refusion. Læs om, hvordan du anmoder om en refundering.

2. Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande og områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.