Funktioner og datakilder i appen Vejr

Læs om regional tilgængelighed og datakilder for funktioner i appen Vejr.

Appen Vejr indeholder en række funktioner, der giver oplysninger om det aktuelle vejr og vejrudsigter. Nogle funktioner er i øjeblikket ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

iPhone-skærm, der viser vejret

10-dages vejrudsigt

En 10-dages vejrudsigt er tilgængelig for de fleste lande og områder. Dataene leveres af The Weather Channel.

Alvorlige vejrvarsler

Alvorlige vejrvarsler er tilgængelige for Australien, Canada, Japan, USA og de fleste lande og områder i Europa fra The Weather Channel. Alvorlige vejrvarsler er tilgængelige for Brasilien, Indien, Mexico, Rusland og Thailand fra nationale vejrtjenester. Alvorlige vejrvarsler er tilgængelige for det kinesiske fastland fra QWeather.

Nedbør for den næste time

Udsigter for Nedbør for den næste time og nedbørsmeddelelser er tilgængelige for Irland, Storbritannien og USA. Oplysningerne leveres af Apple ved brug af data fra nationale vejrtjenester.

Luftkvalitet

Oplysninger om luftkvalitet leveres af BreezoMeter for Canada, Frankrig, Tyskland, Indien, Italien, Japan, Mexico, Holland, Singapore, Sydkorea, Spanien, Storbritannien og USA. Oplysninger om luftkvalitet for det kinesiske fastland leveres af QWeather og gengiver data fra luftovervågningsstationer.

Kort

Temperaturkort og 12-timers nedbørskort er tilgængelige for de fleste lande og områder. Kort for Nedbør for den næste time er tilgængelige for Irland, Storbritannien og USA. Data for temperatur- og nedbørskort leveres af Apple ved brug af oplysninger fra nationale vejrtjenester. Data for vejrdatamærkaterne på temperatur- og nedbørskortene leveres af The Weather Channel og/eller Apple. Data for luftkvalitetskort leveres af BreezoMeter og QWeather.

Læs mere om appen Vejr

Læs om, hvordan du kan bruge appen Vejr på din iPhone til at tjekke vejret på din aktuelle lokalitet eller i andre byer.