Sådan bruger du Log ind med Apple

Læs mere om, hvordan du bruger Log ind med Apple til at oprette en konto for en tredjepartsapp eller et tredjepartswebsted på din iPhone, iPad, iPod touch eller i en webbrowser.

Hvis du vil bruge Log ind med Apple, skal du bruge tofaktorgodkendelse og logge på iCloud med det pågældende Apple-id på din Apple-enhed. Læs mere om Log ind med Apple.

Opret en konto med Log ind med Apple på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

1. Tryk på knappen Log ind med Apple på den deltagende app eller det deltagende websted.*

2. Hvis du bliver bedt om at angive dit navn og din e-mailadresse, udfylder Log ind med Apple automatisk disse oplysninger ud fra dit Apple-id. Du kan redigere dit navn efter behov og vælge Del min e-mailadresse eller Skjul min e-mailadresse.Learn more about Hide My Email.

No alt supplied for Image
  3. Tryk på Fortsæt, og log ind med Face ID, Touch ID eller adgangskoden til din enhed. Hvis du ikke har indstillet Face ID, Touch ID eller en kode, skal du indtaste adgangskoden til dit Apple-id.

Du kan til enhver tid, når du vil logge på den pågældende app eller det pågældende websted, trykke på knappen Log ind med Apple og bekræfte med Face ID, Touch ID eller adgangskode. Log ind med Apple fungerer ens på alle Apple-enheder, hvor du er logget ind med samme Apple-id.

* Du skal være logget ind med dit Apple-id i Systemindstillinger > Apple-id på din Mac eller i Indstillinger > [dit navn] på din iPhone, iPad eller iPod touch. Du skal også have slået tofaktorgodkendelse til.

Opret en Log ind med Apple-konto på andre platforme

Du kan også bruge Log ind med Apple på deltagende apps og websteder på internettet og på andre platforme som Android eller Windows.

1. Tryk på knappen Log ind med Apple på den deltagende app eller det deltagende websted.

2. Når du ser et sikkert websted med Apple som vært, skal du indtaste dit Apple-id og din adgangskode.

3. Første gang du logger ind, bliver du bedt om en bekræftelseskode fra din godkendte Apple-enhed eller dit godkendte telefonnummer. Kontroller din enhed, og indtast koden. På internettet kan du springe over dette trin i 30 dage fra første gang, du logger ind, hvis du vælger at godkende den browser, som du bruger aktuelt.

4. Hvis du bliver bedt om at angive dit navn og din e-mailadresse, udfylder Log ind med Apple automatisk disse oplysninger ud fra dit Apple-id. Du kan redigere dit navn efter behov og vælge Del min e-mailadresse eller Skjul min e-mailadresse. Læs mere om Skjul min e-mailadresse.

5. Tryk på Fortsæt for at gennemføre log ind-proceduren.

Opgrader en eksisterende tredjepartskonto til Log ind med Apple

Deltagende tredjepartsapps og -websteder kan give dig mulighed for at opgradere en eksisterende konto til Log ind med Apple. Dette kan gøres via appens eller webstedets indstillinger.

I iOS 14 og iPadOS 14 eller nyere får du muligvis også mulighed for at opgradere til Log ind med Apple, hvis du bruger en svag adgangskode, genbruger en adgangskode eller bruger en kompromitteret adgangskode med en deltagende app eller et deltagende websted. Hvis du får muligheden, skal du blot trykke på Brug log ind med Apple og følge trinnene på skærmen. Eller du kan opgradere på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > Adgangskoder.

2. Gå til Sikkerhedsanbefalinger, tryk på navnet på en app eller et websted.*

3. Tryk på Brug log ind med Apple, og følg derefter trinnene på skærmen.

* Kun deltagende apps eller websteder vises på listen.

Hvis du vil bruge Skjul min e-mailadresse, skal du oprette en ny konto med Log ind med Apple. Når du har konverteret din konto til at logge ind med Apple, kan du ikke ændre den tilbage.