Deling af Apple Watch-urskiver

Få mere at vide om, hvordan du deler Apple Watch-urskiven med en ven, og hvordan du anvender urskiver, du modtager fra en ven eller finder online.

To Apple Watch-ure, hvor det ene viser en sms-samtale, og det andet viser Kronograf Pro-urskiven

Sådan deler du en urskive fra dit Apple Watch

1. Sørg for, at den urskive, du vil dele, vises på dit Apple Watch.

2. Tryk og hold på skærmen, og tryk derefter på Del-knappenIngen alt leveret til billede.

Apple Watch-skive, der viser knappen Del
  3. Tryk på Tilføj kontakt, og vælg derefter fra listen over modtagere. Du kan også anvende knapperne i toppen af skærmen til at søge efter en kontakt ved hjælp af din stemme, gennemse alle dine kontakter eller indtaste et telefonnummer.

4. Tryk på urskivens navn, og angiv for hver komplikation, om du vil inkludere komplikationen med eller uden data. Du kan også vælge at udelukke en komplikation, når du deler urskiven. Standardhandlingen er at dele alle komplikationer med data, hvis de er tilgængelige. Tryk på OK, når du er færdig.

5. Tryk på Opret besked, hvis du vil tilføje en bemærkning til modtageren. Du kan vælge en standardbesked, eller du kan anvende knapperne i toppen af skærmen til at tilføje en besked ved hjælp af diktering, Skrible eller emojis. Tryk på OK, når du er færdig.

6. Tryk på Send.

Hvis du vil dele en urskive med en ven, skal du sørge for, at I begge har Apple Watch Series 3 eller en nyere model eller Apple Watch SE med watchOS 7 eller en nyere version.

Del en urskive fra din iPhone

Åbn appen Apple Watch på din iPhone. Vælg en urskive i fanen Mit ur eller fanen Urskivegalleri. Tryk på Del-knappenIngen alt leveret til billede, og vælg derefter, hvordan du vil dele. Du kan sende en urskive via Beskeder, Mail, AirDrop eller apps fra tredjeparter.

iPhone Watch-appen, der viser knappen Del på udvalget af urskiver

Del en urskive online

Du kan også dele en urskive på din hjemmeside, din blog eller dine konti på sociale medier. Følg disse trin for at sende en e-mail med urskiven til dig selv, overføre urskivearkivet og dele linket:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og vælg derefter den urskive, du vil dele.

2. Tryk på Del-knappenIngen alt leveret til billede, og vælg derefter Mail.

3. Send en e-mail med urskiven til dig selv.

4. Åbn den e-mail, du modtager, og find det bilag, der slutter med ".watchface" i bunden af e-mailen.

5. Tryk på .watchface-arkivet, og hold fingeren nede. Tryk derefter på Del.

6. Tryk på Gem i Arkiver, vælg en placering, og tryk på Gem.

7. Åbn appen Arkiver, og find det .watchface-arkiv, du arkiverede.

8. Tryk på .watchface-arkivet, og hold fingeren nede. Tryk derefter på Del.

9. Tryk på Tilføj personer.

10. Tryk på Delingsindstillinger, og tryk derefter på "Alle med linket", hvis du vil gøre alle i stand til at downloade urskiven.

11. Tryk på pil tilbage for at gå tilbage. Skub til venstre på delingsappens symboler, og tryk derefter på Kopier link.

12. Brug det link, du kopierede, til at dele urskiven online.

Du kan også overføre .watchface-arkivet til din egen webserver eller oprette et delingslink ved hjælp af en app fra en tredjepart.

Anvend en urskive, som en ven deler med dig

Når en person deler en Apple Watch-urskive med dig, modtager du et link i Beskeder, Mail eller en tredje app.

Tryk på linket til den delte urskive på den iPhone, du anvender sammen med dit ur. Når appen Apple Watch åbnes, skal du trykke på Føj til mine urskiver. Den delte urskive føjes til sektionen Mine urskiver i appen Apple Watch og vises på dit Apple Watch, når du vælger en urskive.

Hvis du modtager en urskive, der omfatter en komplikation fra en app fra en tredjepart, som du ikke har, skal du trykke på appens pris eller på Hent for at downloade appen fra App Store. Du kan også trykke på Fortsæt uden denne app for at hente urskiven uden komplikationen fra tredjeparten.

Hent delte urskiver online

Du kan anvende urskiver, som andre deler på hjemmesider eller sociale medier.

Tryk på linket med den delte urskive på din iPhone. En advarsel spørger dig, om du vil tillade download af urskiven. Tryk på Tillad for at downloade urskiven og åbne den i appen Apple Watch. Tryk derefter på Føj til mine urskiver.

Hvis du trykker på et link til en delt urskive, og der vises et skærmbillede, hvorpå urets navn står, men som ikke spørger dig, om du vil downloade urskiven, skal du trykke på knappen Del. Tryk på Watch for at åbne den i appen Apple Watch, og tryk derefter på Føj til mine urskiver.

Hvis du anvender en anden enhed

Du finder muligvis et link med en delt urskive, når du anvender din iPad eller Mac. I så fald kan du trykke eller klikke på linket for at downloade urskivearkivet. Anvend derefter AirDrop eller appen Arkiver til at sende arkivet til din iPhone. Tryk på arkivet på din iPhone, og vælg at åbne det i appen Apple Watch. Tryk derefter på Føj til mine urskiver.

Tilgængeligheden af visse urskiver varierer afhængigt af land eller område og af Apple Watch-modellen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.