Skift standardwebbrowser eller e-mailapp på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iOS 14 kan du ændre, hvilken app der åbnes, når du trykker på et link på et websted eller i en e-mailadresse, så længe appen understøttes.

Før du begynder

• Sørg for, at du har iOS 14 og har installeret tredjepartsappen.
  • Sørg for, at webbrowserappen eller e-mailappen understøtter denne funktion. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte appudvikleren.

Sådan ændrer du din standardwebbrowser

1. Gå til Indstillinger, og rul ned, indtil du finder tredjepartsappen.
  2. Tryk på appen, og tryk derefter på Standardapp til browsing.
  3. Vælg den webbrowser, der skal angives som standard. Der vises et flueben ud for browseren for at vise, at den er valgt som standard.

Gentag trin 1-3 for at fjerne den webbrowserapp, der er valgt som standard. Når du fjerner en webbrowserapp, vælger din iPhone automatisk en anden webbrowserapp som din standard. Hvis du f.eks. fjerner en tredjeparts webbrowserapp, vil din iPhone indstille Safari som standard, indtil dette ændres.

Hvis du ikke kan finde indstillingen, der gør det muligt at indstille en tredjeparts webbrowser som standard, kan det skyldes, at udvikleren ikke understøtter det. Kontakt appudvikleren for at få flere oplysninger.

Sådan ændrer du din standard e-mailapp

1. Gå til Indstillinger, og rul ned, indtil du finder tredjepartsappen.
  2. Tryk på appen, og tryk derefter på Standardapp til e-mails.
  3. Vælg den e-mailapp, der skal indstilles som standard. Der vises et flueben ud for e-mailappen for at vise, at den er valgt som standard.

Hvis du vil have iOS Mail som din standardapp til e-mails, men du tidligere har slettet den, skal du gendanne den. Gå til App Store, og søg efter Mail. Tryk derefter på knappen Gendan . Vent på, at appen gendannes, og åbn den fra hjemmeskærmen. Følg trinnene ovenfor for at indstille iOS Mail som din standardapp til e-mails.

Hvis du ikke kan finde indstillingen, der gør det muligt at indstille en tredjeparts e-mailapp som standard, kan det skyldes, at udvikleren ikke understøtter det. Kontakt appudvikleren for at få flere oplysninger.