Brug integrerede svar og omtaler i Beskeder på din iPhone, iPad og iPod touch

Med iOS 14 og iPadOS kan du bruge integrerede svar og omtaler til at gøre opmærksom på bestemte beskeder og personer i dine beskeder.

iPhone, der viser en menu med integrerede svar, når du trykker og holder nede på en beskedboble for at sende et integreret svar.

Sådan besvarer du en bestemt besked

1. Åbn en samtale i Beskeder.
  2. Tryk og hold nede på en beskedboble, og tryk derefter på knappen Svar .
  3. Skriv en besked, og tryk derefter på knappen Send .

Du kan svare på en bestemt besked i samtaler med én person og i gruppesamtaler.

iPhone, der viser, hvordan du sender en omtale i en tekstbesked. Skriv @ efterfulgt af personens navn.

Sådan bruger du omtaler

1. Åbn en samtale i Beskeder.
  2. Indtast navnet på en af dine kontakter, og tryk derefter på navnet, når det vises. Du kan også skrive @ efterfulgt af personens navn.

En kontakt kan få besked om en omtale, selvom vedkommende har slået beskedlyde fra i samtalen. Det afhænger af kontaktens indstillinger. Hvis du vil ændre denne notifikationsindstilling, skal du gå til Indstillinger > Beskeder og slå Giv mig besked til eller fra.

Flere muligheder med Beskeder