Det kan du købe med dit Apple Gift Card eller saldoen på din Apple-konto

Find ud af, hvad du kan købe med dit Apple Gift Card eller saldoen på din Apple-konto.

Dette kan du købe

Symbol for Apple Online Store
Du kan bruge dit Apple Gift Card til at købe produkter eller tilbehør i en Apple Store.

I de lande og områder, hvor Apple Gift Card er tilgængeligt, kan du bruge saldoen på din Apple-konto til at købe produkter og tilbehør på apple.com eller i Apple Store-appen. I disse lande og områder inkluderer saldoen på din Apple-konto saldoen fra alle Apple Gift Card og App Store & iTunes-gavekort, som du har indløst.

App Store-symbol
Køb apps, spil eller køb i apps via App Store.

Symbol for Apple Music symbol for TV  symbol for Apple Books
Køb musik, film og meget mere i iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books-appen.

Symbol for Abonnementer
Betal for abonnementer på Apple Music, Apple Arcade og Apple TV+. Du kan også betale for abonnementer i apps fra App Store.

Symbol for iCloud
Betal for iCloud-lagringsplads.

Der er nogle køb, som dit Apple Gift Card og saldoen på din Apple-konto ikke kan bruges til

• Du kan ikke bruge saldoen på din Apple-konto til at sende gaver eller gavekort.
  • Hvis du bruger Familiedeling, kan dine familiemedlemmer ikke bruge saldoen på din Apple-konto. Penge, som du føjer til saldoen på din Apple-konto, er kun tilgængelige for dig. Læs mere om, hvordan køb opkræves fra saldoen på din Apple-konto.

Læs mere

Ikke alle butikker og apps er tilgængelige i dit land eller område. Find ud af, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.