Dette kan du købe med din Apple-id-saldo

Find ud af, hvad du kan købe med din Apple-id-saldo.

Dette kan du købe

App Store-symbol
Køb apps, spil eller køb i apps via App Store.

Symbol for Apple Music symbol for TV  symbol for Apple-appen Bøger
Køb musik, film og meget mere i iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple-appen Bøger.

Symbol for Abonnementer
Betal for abonnementer på Apple Music, Apple Arcade og Apple TV+. Eller betal for abonnementer i apps fra App Store.

Symbol for iCloud
Betal for iCloud-lagringsplads.

Symbol for Apple Online Store
Hvor Apple-gavekortet er tilgængeligt, kan du bruge din Apple ID-saldo til at købe produkter og tilbehør i apple.com eller i Apple Store-appen.

Ikke alle køb kan betales med Apple-id-saldoen

• Du kan ikke bruge din Apple-id-saldo til at sende gaver eller gavekort.
  • Hvis du bruger Familiedeling, kan dine familiemedlemmer ikke bruge din Apple-id-saldo. Penge, som du føjer til din Apple-id-saldo, er kun tilgængelige for dig. Læs mere om, hvordan køb faktureres på din Apple-id-saldo.

Læs mere

Ikke alle butikker og apps er tilgængelige i dit land eller område. Find ud af, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.