Det kan du købe med dit Apple Gift Card eller saldoen på din Apple-konto

Find ud af, hvad du kan købe med dit Apple Gift Card eller saldoen på din Apple-konto.

Dette kan du købe

Symbol for Apple Online Store

Du kan bruge dit Apple Gift Card til at købe produkter eller tilbehør i en Apple Store.

I de lande og områder, hvor Apple-gavekortet er tilgængeligt, kan du bruge saldoen på din Apple-konto til at købe produkter og tilbehør på apple.com eller i Apple Store-appen. I disse lande og områder inkluderer saldoen på din Apple-konto saldoen fra alle Apple Gift Cards og App Store- og iTunes-gavekort, som du har indløst.

App Store-symbol

Køb apps, spil eller køb i apps via App Store.

Symbol for Apple Music symbol for TV symbol for Apple Books

Køb musik, film og meget mere i iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books-appen.

Symbol for Abonnementer

Betal for abonnementer på Apple Music, Apple Arcade og Apple TV+. Du kan også betale for abonnementer i apps fra App Store.

Symbol for iCloud

Betal for iCloud+, Apples premiumabonnement i netskyen.

Der er nogle køb, som dit Apple Gift Card og saldoen på din Apple-konto ikke kan bruges til

• Du kan ikke bruge saldoen på din Apple-konto til at sende gaver eller gavekort.

• For nogle tilbagevendende opkrævninger, f.eks. AppleCare+, kan du ikke starte dit abonnement med saldoen på din Apple-konto. Men så længe du gemmer en anden gyldig betalingsmetode, og saldoen på din Apple-konto dækker en hel opkrævning, trækkes din tilbagevendende opkrævning fra saldoen på din Apple-konto.*

• Betaling for visse abonnementer opkræves muligvis ikke via din Apple-kontosaldo.

• Hvis du bruger Familiedeling, kan dine familiemedlemmer ikke bruge saldoen på din Apple-konto. Penge, som du føjer til saldoen på din Apple-konto, er kun tilgængelige for dig. Læs mere om, hvordan køb opkræves fra saldoen på din Apple-konto.

* I nogle lande og områder kan din Apple-kontosaldo ikke bruges til nogle abonnementer som AppleCare+. Tjek, om Apple-kontosaldoen ikke understøttes i dit land eller område.

Læs mere

Ikke alle butikker og apps er tilgængelige i dit land eller område. Find ud af, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du kan få mere at vide om, hvad gavekort og saldoen på din Apple-konto kan bruges til, ved at læse vores vilkår og betingelser.