Deaktiver Find på din iPhone, iPad eller iPod touch

Appen Find kan hjælpe dig med at finde en mistet eller stjålet enhed. Hvis du vil sælge, bytte eller bortgive din iPhone, skal du sørge for at deaktivere Find min iPhone.

Sådan deaktiverer du Find min iPhone på din iPhone

1. Åbn Indstillinger.
  2. Tryk på [dit navn] > Find.
  3. Tryk på Find min iPhone, og tryk derefter for at deaktivere funktionen.*
  4. Angiv adgangskoden til dit Apple-id. Har du glemt din adgangskode?
  5. Tryk på Slå fra.

Hvis du ikke længere har adgang til din iPhone, kan du fjerne en enhed fra Find min iPhone på iCloud.com.

* På en iPad eller iPod touch skal du trykke på "Find min iPad" eller "Find min iPod touch".

Hvad sker der, når du deaktiverer Find min iPhone?

Hvis du har brug for at finde en mistet eller stjålet enhed, kan appen Find hjælpe dig med at få den tilbage. Du kan blandt andet se enhedens lokalitet på et kort og afspille en lyd for at hjælpe med at finde den. Find indeholder også funktionen Aktiveringslås, der er designet til at forhindre, at andre bruger din iPhone. Læs mere om, hvordan Aktiveringslås fungerer.

Når du deaktiverer Find min iPhone, mister du disse muligheder, hvilket kan gøre det svært at finde din iPhone.

Hvis du vil sælge, bytte eller bortgive din iPhone, eller du har brug for at sende den ind til service, skal du deaktivere Find min iPhone.

Læs mere om Find