Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis du ser "Kan ikke installere opdatering", når du prøver at opdatere dit Apple Watch Series 1 eller Apple Watch Series 2

Prøv disse trin, hvis du ser fejlmeddelelsen "Kan ikke installere opdatering", når du opdaterer dit Apple Watch Series 1 eller Apple Watch Series 2.

Før du begynder

1. Se, hvilken Apple Watch-model du har, hvis du ikke ved det.

2. Opdater din iPhone til den nyeste version af iOS.

3. Sørg for, at dit Apple Watch er sluttet til opladeren og er mindst 50 % opladet.

4. Opret forbindelse til Wi-Fi på din iPhone.

Sørg for, at din iPhone er i nærheden af dit Apple Watch, mens du gennemgår disse trin.

Sådan rettes fejlen "Kan ikke installere opdatering"

Prøv disse trin. Hvis den første løsning ikke fungerer, kan du gå videre til den næste.

Slå Lås op med iPhone fra

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Adgangskode, og slå derefter Lås op med iPhone fra.

3. Tryk på fanen Mit ur igen, og gå så til Generelt > Softwareopdatering.

4. Prøv at installere opdateringen igen.

Husk at slå Lås op med iPhone til igen, når du har opdateret dit Apple Watch.

Slå Bluetooth og Wi-Fi fra på din iPhone, og opdater derefter direkte fra dit ur

1. På din iPhone skal du åbne appen Indstillinger, trykke på Wi-Fi og derefter slå Wi-Fi fra.

2. Gå tilbage til skærmen Indstillinger, tryk på Bluetooth, og slå derefter Bluetooth fra.

3. På dit Apple Watch skal du åbne appen Indstillinger og derefter trykke på Generelt > Softwareopdatering.

4. Prøv at installere opdateringen igen.

Husk at slå Wi-Fi og Bluetooth til igen på din iPhone, når du har opdateret dit Apple Watch.

Lad dit Apple Watch opdatere automatisk natten over

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Generelt > Softwareopdatering > Automatiske opdateringer.

3. Slå Automatiske opdateringer til.

4. Sørg for, at dit Apple Watch er sluttet til opladeren og i nærheden af din iPhone, der har forbindelse til Wi-Fi.

5. Lad dit Apple Watch opdatere natten over.

Kontakt Apple-support

Hvis du fortsat ser fejlen efter at have prøvet ovenstående trin, kan du kontakte Apple-support.