Sådan klargør du din Mac mini til Apple Trade In

Klargør og send din gamle enhed til Apple til ombytning.

Hvis du valgte at ombytte din Mac mini, da du købte et Apple-produkt, modtager du et ombytningssæt med alt det, du skal bruge for at returnere din Mac mini til Apple. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, leveres der et ombytningssæt til dig, eller du kan afhente det på et angivet sted.

Kunder i Asien og Stillehavsområdet skal kun følge trinnene i afsnittene Inden du returnerer din Mac mini og Returner din Mac mini.

Inden du returnerer din Mac mini

1. Sikkerhedskopier dine data. Hvis du har brug for hjælp til at overføre data, kan du træffe en aftale med en Apple-autoriseret serviceudbyder eller i Apple Store på getsupport.apple.com. Det er dit ansvar alene at sikkerhedskopiere alle eksisterende data, software og/eller apps fra dit produkt. Apple er ikke ansvarlig for tab, gendannelse eller kompromittering af data, software eller apps på dit indleverede produkt.

2. Log af iCloud.

3. Slå din firmwareadgangskode fra.

4. Fjern godkendelse af din computer til køb af indhold.

5. Slet harddisken.

6. Fjern alt tilbehør. Hvis tilbehør er inkluderet i returneringen, sendes det til genbrug og kan ikke returneres til dig.

Pak din Mac mini

Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, skal du fortsætte til afsnittet Returner din Mac mini til Apple.

1. Fjern skumstykkerne fra kassen.

macmini-tradein-trin1-v1.
  2. Placer skumstykkerne på hver side af din Mac mini, så den er placeret sikkert mellem dem.

macmini-tradein-trin2-v1.macmini-tradein-trin2-v1.
  3. Læg din Mac mini, der er fastgjort med skumstykkerne, i kassen. (Du skal ikke inkludere yderligere produkter eller tilbehør. Hvis du sender andre produkter i pakken, kan vi ikke returnere dem til dig.)

macmini-tradein-trin4-v1.
  4. Forsegl kassen med den medfølgende tape.*

macmini-tradein-trin7-v1.

* Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.

Returner din Mac mini til Apple

Vælg land eller område:

USA og Canada

1. Find navnet på kureren på returforsendelsesmærkaten.

2. Gå til kurerens websted for at finde et indleveringssted.

-FedEx

-UPS

3. Få en kvittering af kureren.

4. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Kina, fastlandet

Du får leveret et ombytningssæt, før kureren afhenter din pakke.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Hongkong

1. Vælg planlagt afhentning, eller aflever enheden på et angivet sted. Hvis du vælger afhentning, medbringer kureren et ombytningssæt til afhentning af din Mac mini. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.

2. Få en kvittering af kureren.

3. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Japan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din Mac mini.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Korea

Du får leveret et ombytningssæt til aflevering.

1. Aflever din enhed på det anviste sted.

2. Få en kvittering af personalet.

3. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Taiwan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din Mac mini.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Vietnam

1. Vælg planlagt afhentning, eller aflever enheden på et angivet sted. Hvis du vælger afhentning, medbringer kureren et ombytningssæt til afhentning af din Mac mini. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.

2. Få en kvittering af kureren.

3. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Læs mere

Hvis du har spørgsmål vedrørende salg eller produkter, skal du gå til siden Kontakt Apple.

Se svar på ofte stillede spørgsmål på siden Apple Trade In.

©2023 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iChat, iTunes, Mac og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.