Hvis du har glemt adgangskoden til din iPod touch, eller hvis din iPod touch er deaktiveret

Hvis du har glemt adgangskoden til din iPod touch, eller hvis du får en meddelelse om, at din iPod touch er deaktiveret, kan du læse om, hvad du kan gøre.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode for mange gange, vil du se en meddelelse om, at din iPod touch er deaktiveret. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, skal du slette indholdet på din iPod touch. Derved sletter du dine data og indstillinger, herunder adgangskoden.

Hvis du har taget en sikkerhedskopi af din iPod touch, kan du gendanne dine data og indstillinger, når du har gendannet enheden. Hvis du aldrig har taget en sikkerhedskopi af din iPod touch, før du glemte din adgangskode, kan du ikke gemme dataene på enheden. Følg trinnene nedenfor for at slette din adgangskode.

Du skal bruge en computer for at følge disse trin. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Sådan fjerner du adgangskoden på din iPod touch (7. generation)

1. Kontroller, at din iPod touch ikke er sluttet til din computer.
  2. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke iPod touch. Slut din iPod touch til din computer, mens du holder knappen Lydstyrke ned nede. Bliv ved med at trykke på knappen Lydstyrke ned, indtil du ser skærmen for gendannelse.
  3. Hvis du tidligere har lavet en sikkerhedskopi af din iPod touch, kan du gendanne dine data og indstillinger, efter du har fjernet adgangskoden.

Sådan fjerner du adgangskoden på din iPod touch (6. generation eller en tidligere model)

1. Kontroller, at din iPod touch ikke er sluttet til din computer.
  2. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke iPod touch. Slut din iPod touch til din computer, mens du holder knappen Hjem nede. Bliv ved med at holde knappen Hjem nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
  3. Hvis du tidligere har lavet en sikkerhedskopi af din iPod touch, kan du gendanne dine data og indstillinger, efter du har fjernet adgangskoden.

Sådan gendanner du din iPod touch

1. Find din iPod touch på din computer. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Gendan. Finder eller iTunes downloader softwaren til din iPod touch. Hvis det tager mere end 15 minutter, afslutter iPod touch gendannelsestilstanden, og du skal vælge din iPod touch-model ovenfor og gentage trinnene til fjernelse af adgangskoden.

2. Vent på, at processen afsluttes. Indstil derefter din iPod touch, og begynd at bruge den.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din iPod touch via gendannelsestilstanden, eller du ikke kan bruge gendannelsestilstanden på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support. Følg derefter trinnene for at anmode om service til din iPod touch.